Miguel Bosé, contra els periodistes

Compartir:

Sens dubte el llibre que acaba de publicar Miguel Bosé “El hijo del Capitán Trueno”, està creant molta polèmica. En les seues pàgines, el cantant relata durament i amb tot luxe de detalls relats fins ara desconeguts de la seua vida i especialment de la seua infància. En el llibre, Bosé compte els innombrables moments dolorosos que va viure a la casa familiar, una casa en la qual els seus pares van ser “com dos monstres“, dit en les seues pròpies paraules.

Torna a Espanya per promocionar el llibre

Miguel Bosé ha tornat a Espanya per promocionar “El hijo del Capitán Trueno” després d’anys sense trepitjar el nostre país i l’ha fet enmig d’un gran renou mediàtic. Un equip de ‘Viva la vida‘ de Telecinco, ha seguit al cantant pels carrers de Madrid i s’ha trobat amb un Miguel que res té a veure amb la visió amable que ofereix en les rodes de premsa.

<

>

Miguel Bosé enfadat

Bosé, visiblement enfadat i intentant fugir dels reporters, ha acusat als periodistes d’atracar-li en ple carrer: “El vostre no és treballar, és atracar”. El cantant ha reaccionat molt malament a la presència dels nostres reporters i ha protagonitzat una escena desafortunada: “Ens ha fet un gest com que tallem“. Miguel, en peus al costat de la finestreta dels reporters, s’emportava la mà a la zona de la gola en un clar gest amenaçador.

 

<

>

<

>

<

>

 

EL MÉS LLEGIT

Un avi tira al seu net nounat al fem

L'home va ser descobert quan va portar a la seua filla a un hospital amb una hemorràgia greu

200 punts de donació addicionals per a aconseguir més de 26.000 unitats de sang

La iniciativa recorda als pacients que necessiten transfusions de sang per a viure o millorar la seua salut

Arriben a Espanya 5.300 dosis de vacuna contra la pigota del mico

Sanitat comptabilitza 800 casos a Espanya, encara que queden dades per comptabilitzar-li les comunitats

Ghislaine Maxwell, condemnada a 20 anys de presó per delictes sexuals

El 29 de desembre de 2021 se li va declarar culpable de cinc dels sis càrrecs en contra seua, entre ells, el de tràfic sexual de menors