Miguel Bosé, negacionista fins de Rocío Jurado: Jo no la coneixia

Compartir:

El cantant Miguel Bosé crea polèmica rere polèmica. Ara ha estat la seua neboda Jimena Dominguín la que dóna suport a les teories negacionistes del seu tio Miguel Bosé, després d’escoltar les declaracions de Jimena, Rosa Benito s’ha mostrat molt crítica i contundent amb el cantant al qual tant va seguir en la seua joventut. Sembla que Miguel Bosé nega més coses de les que ens podem imaginar.

Miguel Bosé va negar en una entrevista que no coneixia a Rocío Jurado

Rosa Benito ha contat que ella i Miguel Bosé tenen la mateixa edat i que de jove, li agradava molt el que feia. No obstant això, una miqueta després de la mort de Rocío JuradoMiguel va tenir una entrevista en el programa de Mirtha Legrand i ella li va dir que era una pena la pèrdua de la més Gran, i Miguel li va dir que ell no coneixia a Rocío.

La reacció de Rosa Benito

Rosa Benito va fluixejar davant la reacció de Bosé, ja que Rocío havia arribat a ser padrina del seu programa de televisió “Des d’este moment, jo a este senyor no li tinc gens de respecte. Perquè encara que no hagués treballat amb ella, per respecte havia d’haver dit alguna cosa, però dir que no la coneixia“.

Jimena Dominguín dóna suport a les teories negacionistes del seu oncle i dubte dels titulars de la premsa

La família del cantant, a favor de les seues teories negacionistes

Un altre tema de Miguel Bosé que preocupa són els seus quatre fills

Això és un sense parar, un anar i venir i és que enmig de la batalla legal entre Nacho Palau i Miguel Bosé que està en boca de tots, estan els seus fills. En el judici celebrat a l’octubre de 2020, es va dictaminar una sentència en la qual Nacho Palau no va poder demostrar l’afiliació dels seus quatre fills. Així i tot, va interposar un recurs davant l’Audiència Provincial i està previst que a la fi d’este mes de novembre es done a conéixer la sentència.

Una testimoni que afirma que si eren parella

En el matí d’este divendres, Marta Riesco, col·laboradora del programa d’Ana Rosa, ha comentat que “el desig de Miguel Bosé i Nacho Palau era tenir als seus quatre fills per gestació subrrogada i de manera conjunta, com una família“. A més, en esta nova sentència s’hauria de tenir en compte a una amiga íntima del cantant que ha afirmat que Palau i Bosé es comportaven i vivien com una parella.

Confirmen que els quatre fills passaran el nadal junts

No entenem que Miguel Bosé diga que no eren parella perquè este nadal els quatre fills les passaran junts. Un mes estaran tant amb Miguel Bosé com amb Nacho Palau, els primers quinze dies amb el cantant i els següents, amb l’escultor“, ha confirmat Riesco

Se signarà la pau?

És el normal perquè són germans“, ha comentat Joaquín Prat, al que Paloma García-Pelayo ha agregat: “Haurien de fer fora mida per aconseguir la pau en una situació tan complicada per a estos menors. A mi em fa molta pena veure a un gran artista com Miguel Bosé amb este moment que s’està carregant al personatge“.

 

EL MÉS LLEGIT

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.

Un jutjat de València obre una investigació pels insults racistes a Vinicius

La magistrada acorda citar a declarar com a investigats els tres espectadors que van ser detinguts esta setmana per la Policia Nacional