Miguel Bosé molt perdut en el seu últim acte negacionista públic

Compartir:

Miguel Bosé va reaparéixer este dissabte durant un acte negacionista a Balaguer (Catalunya) al costat de l’horticultor Josep Pàmies. En ell, segons va mostrar este diumenge el programa de Telecinco “Socialité”, es va veureun comportament una poc estrany pel qual, a més, el cantant va ser tendència en les xarxes socials.

Tal com ha captat les càmeres del programa que presenta María Patiño “Socialité”, els mitjans de comunicació estaven vetats i sols es podia seguir a través de streaming, Bosé es va mostrar durant tot l’acte molt incòmode, realitzant tot tipus de gestos incomprensibles. Un estrany comportament que inclús arribava a provocar l’interés d’alguns dels assistents.

<

>

L’alegria de Bosé desapareix quan ve el torn de preguntes

Segons Socialité, en un moment el cantant arriba a parlar sol i a assenyalar al cel. Encara que és cert que té moments en els quals se li veu gaudint i rient, quan arriba el torn de preguntes la seua actitud canvia.

Segons les imatges que mostra el programa de Telecinco, Miguel Bosé fins i tot arriba a perdre l’equilibri quan s’aixeca per a beure aigua, encara que la cosa no arriba a majors.

Referent a l’acte

Referent a l’acte, Bosé va tornar a carregar contra unes suposades altes esferes que “ens han mentit” sobre la pandèmia del coronavirus: “Ens han mentit tant de sobre ciència, religió, física, història, i nosaltres ens hem de qüestionar totes les coses“. “Manegen el potencial de la por, però som molts i cada vegada més. Vos puc assegurar que, com a Espanya, no es viu esta situació en cap lloc“, afegia el cantant.

Bosé: “seguir en esta lluita, una lluita entre la llum i la foscor, entre el bé i el mal”

Així mateix, Miguel Bosé cridava a “seguir en esta lluita, una lluita entre la llum i la foscor, entre el bé i el mal“. “Ens faran la vida impossible una mica més. Hi ha dos humanitats, una amb polítics sobervis i cobdiciosos que viuen en el 3D i nosaltres. Tenim raó. La veritat es diu una vegada. La mentida es va repetint“, advertia el cantant.

Missatge de Miguel Bosé al govern sobre els xiquets

Finalment, Bosé també va donar el seu punt de vista sobre la campanya de vacunació, subratllant que “no han de vacunar als xiquets” i que haurien de “passar per damunt dels nostres cadàvers”. “Els xiquets no es toquen”, sentenciava.
 

 

EL MÉS LLEGIT

Pedro Sánchez avança les eleccions generals al 23 de juliol

El president del Govern ha anunciat hui que dissol les Corts Generals i convoca les eleccions generals per al 23 de juliol.

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.