Miguel Bosé:ens volen matar a tots amb la vacuna

Compartir:

El cantant Miguel Bosé la tornada a embolicar en els seus comentaris negacionistes durant una entrevista amb la polèmica periodista Viviana Canosa, Bosé, va esclatar en contra el passe sanitari, ja que va explicar que és “un mètode de control”.

<

>

Bosé va soltar paraules inapropiades

Miguel Bosé va dir en l’entrevista: “Ens volen matar a tots amb la vacuna” i va afegir “els gobernants no ens volen”.

És la seua opinió

Estan lliurant les seues vides i voluntats a esta síndrome d’Estocolm del qual ja no podran eixir“, va comentar. Així mateix, va relatar que la pandèmia seria obra de les grans elits.

En contra de les dosis contra la covid

Així mateix, es va mostrar en contra de les dosis contra la covid, i les va qualificar d’un “experiment gènic“. “Hauríem de deixar de veure com a vacunes a esta cosa que és un verí i, òbviament, no fa més que causar danye dia rere dia a la població del món“, va recalcar.

També va anar contra els mitjans de comunicació

També va ser en contra dels mitjans de comunicació, que, segons el músic, “difonen mentides“. A més, va exhortar a la població a no veure ni difondre les notícies respecte al tema.

Però ahí no acaba la cosa, sinó que Bosé va convidar a la mateixa Canosa a “lluitar” contra el sistema, per a així frenar la implementació del passe, i la vacunació.

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...