Mila Ximénez abandona l'hospital: Encara més prima i en cadira de rodes

La col·laboradora va ser ingressada per un atac d'ansietat, mentre li feien unes proves

Mila Ximénez està travessant un moment delicat de salut, des que fa diversos mesos li detectaren un càncer de pulmó. Al principi i després d'allunyar-se diverses setmanes de la pantalla petita, la periodista tornava a la pantalla petita i semblava que amb més forces que mai.


Els ingressos en la Clínica de la Llum, centre que ha triat per a posar en pràctica el seu tractament, són massa freqüents. Manolo, el seu germà i mà dreta, va explicar el motiu de la seua última estada a l'hospital.


«Està ingressada realitzant unes proves de control del procés. És un camí que cal recórrer i confiem a arribar al final prompte», va comentar en 'ABC'.


L'oncle d'Alba Santana no va comptar tota la veritat. La revista 'Hola!' assegura que la col·laboradora va haver de romandre en observació més temps del que estava previst.


Segons ha informat este mig, li va donar un atac d'ansietat que va fer saltar totes les alarmes. No és la primera vegada que pateix una crisi d'este tipus.


En una de les entrevistes que ha concedit a 'Sálvame' va confessar: «vaig entrar en una depressió molt grossa».

Els medicaments no van donar el resultat que esperaven i la tertuliana tenia tants dolors que no podia moure's del llit.


Tota la seua família es va mobilitzar per a donar-li els ànims que li faltaven. Tant els seus germans com la seua filla estan sent un suport fonamental, junts li han recordat la importància de no perdre l'esperança.

Un exemple de lluita: «No podrà amb mi»

Jorge Javier Vázquez, íntim amic seu, també ha estat bastant preocupat. Té moltes ganes que la seua companya reprenga la vida pública, perquè és una part imprescindible del programa.


«Hui he parlat amb Mila i m'ha encantat escoltar-la com l'he escoltada. L'he escoltada animada i m'ha donat una alegria increïble», va comentar en les últimes setmanes.


Les paraules del presentador van causar un gran enrenou. Molts mitjans van començar a especular amb el possible retorn de la sevillana, semblava que el seu infern estava arribant a la seua fi.


Per eixe motiu, la notícia del seu nou ingrés va deixar sense alé als espectadors. Ha estat molt pocs dies en la Clínica de la Llum, però l'espera s'ha fet eterna.


La revista 'Semana' ha sigut testimoni del moment en el qual Ximénez va rebre l'alta. Les imatges que publica el citat mig són bastant alarmants.


L'exmuller de Manolo Santana ha perdut massa pes. Tot fa pensar que té problemes per a moure's, perquè ha abandonat el centre en cadira de rodes.


La situació és crítica, però la tertuliana s'ha proposat superar qualsevol obstacle. Li va prometre a la seua filla que derrotaria al càncer i farà tot el possible per a complir el seu compromís.


«D'esta isc, no podrà amb mi esta bestiola ni de conya. A mi un tumor no em pararà la vida», va declarar en Telecinco bastant animada.


No obstant això, el temps ha anat passant i les circumstàncies s'han complicat cada vegada més. Els metges van haver de canviar-li el tractament, perquè no estava donant bons resultats.

Segons les declaracions del seu germà, ja han donat amb la medicació correcta. El problema és que els efectes són molt lents, així que encara queda molt camí per recórrer.


La veritat és que no li falten raons per a continuar lluitant. El públic, la seua família i els seus amics estan desitjant celebrar la seua recuperació.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El bes que confirma que Jennifer López i Ben Affleck estan junts" "Sandra Pica es va de vacances amb un futbolista molt famós"