Mila Ximénez podria estar sedada a la seua casa

Mila Ximénez estrena 'look' al plató de 'Sálvame'
Mila Ximénez estrena 'look' al plató de 'Sálvame'

La preocupació per l’estat de salut de Mila Ximénez s‘ha incrementat en les últimes hores de manera alarmant. Hem pogut veure recentment a la periodista al costat de la seua filla Alba que ha viatjat des d‘Amsterdam, ciutat en la qual resideix, a Madrid per a acompanyar a la seua mare en este dur tràngol de la seua malaltia. Segons informa el periòdic La Razón, va ser sedada este dijous a les 11.00 hores just després d’haver-se acomiadat de tota la seua família.

Alta voluntària

Mila Ximénez, colaboradorade “Sálvame” hauria pres la decisió de marxar-se a casa després de la seua última visita a l’hospital, la setmana passada, del que se’n va anar de manera voluntària, per a estar tranquil·la amb la seua família, que hauria acudit urgentment a Madrid per a abrigallar-la.

Mila més abrigallada que mai pels seus familiars i amics

L’exesposa de Manolo Santana i periodista ha estat en tot moment abrigallada pels seus, familiars i amics com Jorge Javier Vázquez i altres companys del programa en el qual treballa com a col·laboradora “Sálvame”. Els seus germans, Conchi, Nani i Manolo i cunyats, també es van personar a la seua casa per a acomiadar-se d’ella abans de ser sedada este divendres a les 11.00 hores.

Va ser ingressada el 9 de juny

Mila va ser ingressada el passat 9 de juny després de sofrir una crisi d’ansietat en conéixer els resultats d’unes proves, i va decidir tornar a casa per a estar acompanyada de la seua família.

La periodista havia acudit a l’hospital per a sotmetre’s a una prova que a causa d’un inconvenient de salut no va poder realitzar i va haver de quedar-se ingressada al principi. Diversos dies després, i amb un empitjorament a causa del càncer de pulmó que li va ser diagnosticat fa un any, Mila va tornar a la seua casa al costat dels seus germans Manolo, Concha i Encarna.

Preocupació en les xarxes socials

Els seus seguidors en les xarxes socials han mostrat la seua preocupació pel seu estat de salut al no haver estat desmentida la notícia de ‘La Razón’ en el seu programa, “Sálvame”.

<

>

<

>

<

>

<

>

Diagnosticada d’un càncer de pulmó

L’any passat, Mila Ximénez era diagnosticada d’un càncer de pulmó al qual encara es troba fent front.