El missatge de Dulceida a Alba Paul pel seu aniversari després d’eliminar la foto de la felicitació

Compartir:

Dulceida i ALba Paul |Instagram

Devegades el amor no ho pot tot. Moltes vegades el nostre ‘feed‘ de Insta apareix plagat de instantànees de parelles que pareixen autèntics i vertaders, però això no sempre correspon a la realitat. Sembla que és el que succeix en la relació de Dulceida i Alba Paul, un dels amors més sonats dels últims mesos. Des de el principi hem vist la seua història a través de la pantalla i quan a principi de l’estiu comunicaren a les seues fans que habien decidit donar-se un temps, el cor de les seues seguidores es va trencar un poc.

Des de entonces són poques les noticies que han trascendit de la parella de ‘influencers‘, que ara es troba en ‘stand by‘.

<

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)

>
 

<

>

L’aniversari d’Alba Paul

Este divendres 24 de setembre era el 33 aniversari d’AlbaDulceida va decidir compartir per les seues històries d’Instagram una fotografia amb ella felicitant-la. “Felicitats preciosa, et vull molt“, deia el text, però al cap de pocs minuts va decidir esborrar-la.

Un video molt emotiu

Unes hores després, la influencer compartia un vídeo, molt més elaborat i emotiu, de tots els seus records amb Alba i un afectuós missatge que demostra que continua havent-hi amor entre elles: “Hui compleix anys una de les meues persones favorites del món. Ella ho sap tot. Vull que seguesques amb esta alegria, este somriure, estes ganes de menjar-te el món, sent una (icona d’una ranita) i brillant amb la teua llum sempre. Et vull“, deia la influencer, afegint a més diverses icones d’un infinit, un pollet i una corona. Per part seua, Alba compartia el vídeo en les seues històries d’Instagram i afegia una icona d’infinit més.

Missatge a Alba Paul|Instagram

<

>

 

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...