Mor l'actor Daniel Mickelson als 23 anys

La nóvia de l'actor va confirmar la trista notícia a través les xarxes socials


La família de l'actor i model Daniel Mickelson va confirmar la trista notícia de la seua mort a través de les xarxes socials. El jove de 23 anys estava consolidant una incipient carrera en l'actuació gràcies a un paper protagonista en una pel·lícula de terror independent i la seua participació en diverses sèries.


La seua germana, Meredith Mickelson, li va dedicar un esquinçador missatge a Instagram, igual que Kaia Gerber, la filla de Cindy Crawford.

Des de 2019 l'actor formava part de l'elenc de la sèrie Mani, on interpretava a Billy, i també havia brillat en el film de suspés The Killer Clown Meets the Candy Man.

La germana del jove va compartir una fotografia de la seua infància on li'ls veig plegats i va escriure: “El meu cor està fet miques i escriure això se sent tan malament que ni tan sols sé què dir; ahir vaig perdre al meu germà, millor amic i l'altra meitat del meu cor”.


“No hi havia una persona a la qual paste més en esta terra. No hi ha paraules que puguen fer-li justícia que jo puga escriure, perquè conéixer-ho era estimar-ho. Li agraïsc a Déu m'haja triat per a ser la seua germana durant tota la seua sorprenent vida”, va concloure.


Després es va sumar la nóvia de l'actor, Maddie Haley, qui solia publicar moltes fotos romàntiques al costat de Daniel: “No vull que això siga real, les paraules ni tan sols poden descriure com em sent en este moment”.


“Anit vaig perdre al meu millor amic a tot el món. Sent com si m'hagueren arrancat el cor del pit. Vas il·luminar cada habitació amb el teu somriure contagiós i mai vas deixar de fer feliç a ningú, jo va haver-hi un sol dia en què no feres tot el possible per fer-me sentir especial i estimada”, va agregar.

El commovedor text va culminar amb un emotiu comiat: “Tant de bo poguera cridar-te ara mateix i sentir-te dir-me que tot estarà bé”.


La model Maddie Haley li va dedicar un commovedor posteo al seu nóvio, després de conéixer-se la trista notícia de la seua muerte.

Paris Hilton també el va acomiadar en les seues stories d'Instagram. “Daniel Mickelson, eres una llum increïble. És tan trist assabentar-se d'això”, va escriure.


En cap de les publicacions es van referir a la causa de mort, ja que segons va informar el periòdic The Sun, encara no es coneixen els resultats de l'autòpsia. Kaia Gerber era una de les grans amigues de l'actor: es van conéixer en el món del modelatge i sempre es van mantindre en contacte.


En un posteo va publicar una captura de pantalla de l'última videotelefonada que van fer, i va expressar: “Desitjaria estar encara asseguda en el pis del meu bany, perquè aqueix era l'únic lloc on tenia wifi i mai volia perdre una crida teua. Gràcies per ser el motiu de tant de riure i felicitat en el món. No serà el mateix sense tu ací”.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor Raffaella Carrà als 78 anys: commoció internacional per la seua pèrdua" "Rocío Flores mostra els resultats dels seus retocs a cara llavada"