Omar Suárez de Isabel Rábago: No he conegut ningú més traïdorenc

Compartir:

Omar Suárez s’ha despatxat bé i ha dit tot el que pensa de la concursant de ‘Secret Story’ que esta setmana passada va ser una de les protagonistes, Isabel Rábago. Va de súper bona a la casa“, començava dient Omar Suárez, en els últims minuts de ‘Sábado Deluxe‘ de la qual un dia va ser la seua amiga, però de qui va acabar tremendament desencantat, fins a arribar a afirmar que la periodista és la “la persona més traïdorenca” que ha conegut.

Queda declarada la guerra entre Omar Suárez i Isabel Rábago

Tremenda declaració de guerra la que li feia el comunicador a la concursant de ‘Secret Story’ i amb qui Miguel Frigenti ha tingut una de les baralles més tibants del concurs. “Diu que no pot amb la mentida, que no suporta les injustícies… Des de la meua experiència, jo no he conegut a ningú més traïdorenc que Isabel Rábago“, revelava Omar Suárez encara dolgut amb el que li va fer; “jo era el seu amic, he compartit moltes hores a la seua casa i, en les seues noces, me la va jugar de la forma més bruta”.

BOOM

No contaré el que va passar perquè pertany a la meua privacitat, però ella va utilitzar dades de la meua vida privada i de la meua intimitat per a assegurar-se un lloc de treball en esta casa. Ella que va de tan professional i preparada, per què fa això amb un amic?“. Omar Suárez revelava que havia rebut nombrosos ‘avisos’ per coneguts comuns, que li recomanaven que no es fiés, “però jo deia que era la meua amiga i que calia conéixer-la, i sí, la vaig conéixer i era molt pitjor del que esperava”.

Omar Suárez adverteix a Alba Carrillo

Una revelació que va gelar la sang dels quals estaven en plató, entre els quals es trobaven Alba Carrillo, ara mateix, amiga i companya d’Isabel Rábago en ‘Ja és migdia’. “Camina’t amb ull i pregunta’t si alguna vegada t’ha posat a parir”, li va advertir Omar Suárez.

Omar Suárez rep missatges de suport

Les confidències que va descobrir el reporter de ‘Sálvame’ i col·laborador de ‘Sábado Deluxe‘ van provocar un esclat de comentaris. El seu telèfon explotava amb testimoniatges de companys, “ara mateix estic rebent missatges que m’estan dient ‘bravo, per desemmascarar a esta tia'”.

Omar té una teoria sobre Rábago

Segons va explicar Omar “en la professió hi ha molta gent abans eren amics i s’han deixat de parlar perquè ella els ha traït“, va tornar a advertir a Alba Carrillo que, fins feia uns segons la defensava.

Sobre el pas d’Isabel Rábago per ‘Secret Story’

Omar Suárez ha volgut aclarir que, si ara explica això, és perquè Isabel Rábago està participant en un reality i una de les baralles que han sacsejat ‘Secret Story’ ha tingut a veure amb la manera en la qual ella hauria obrat perquè Miguel Frigenti deixés ‘Ya es mediodía‘.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...