Patricia Montero i el seu nóvio disfruten de les seues vacances a les illes Canàries

Compartir:

 

Hay tantas cosas que me gustan de esta mujer… pero esta es la más importante, su forma de ver la vida BUENOS DÍAS

Una publicación compartida de Álex Adróver (@alexadrover) el

 

Després que Patricia Montero estiguera en l'ull de l'huracà de la polèmica a partir de la seua participació en el programa de cuina 'MasterChef' —es va acusar al programa de tindre massa favoritisme cap a ella—, sembla que l'actriu ha decidit donar-se un descans i gaudir d'unes merescudes vacances al costat de la seua parella, l'actor Álex Adrover.

  

 

Màxim compromis

Han sigut mesos d'emocions fortes ja que, a la ja esmentada polèmica, cal afegir l'emoció que segur que va sentir l'actriu després que la seua parella, a la qual li uneixen més de deu anys de convivència, li demanara matrimoni. Al costat d'ell i la seua filla, han decidit donar-se un descans i gaudir de les costes de les illes Canàries abans de tornar i gaudir en família del Nadal.

EL MÉS LLEGIT

Pedro Sánchez avança les eleccions generals al 23 de juliol

El president del Govern ha anunciat hui que dissol les Corts Generals i convoca les eleccions generals per al 23 de juliol.

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.