Pepe Navarro es posa en contacte amb el seu fill Alejandro Reyes

Compartir:

El fill d'Ivonne va reconéixer no voler l'herència del periodista i aquest contesta: "M'oferisc al fet que anem plegats a un notari"

S’obri un nou capítol en la història de Pepe Navarro i Alejandro Reyes, el fill d’Ivonne Reyes que la Justícia va reconéixer també com el del presentador, després que aquest es negara en diverses ocasions a sotmetre’s a una prova d’ADN.

En les seues últimes aparicions en televisió o davant els mitjans, el periodista es va mostrar disposat, aquesta vegada sí, a realitzar-se el test que determinaria per fi si és o no el pare biològic del jove, amb el qual, per cert, mai havia mantingut una presa de contacte.

‘El programa de Ana Rosa’ ha mostrat en exclusiva el burofax que Pepe Navarro ha enviat a Alejandro Reyes, fill d’Ivonne. El periodista respon a les declaracions que el seu fill va realitzar de manera pública en televisió i li ofereix dos opcions sobre el seu futur.

El presentador va aconseguir enviar un burofax i així fer arribar de manera definitiva la carta personal que Pepe Navarro ha escrit al fill d’Ivonne Reyes: “Estimat Alejandro, t’escric aquesta carta després de llegir la teua entrevista i lamente moltes coses que dius sobre mi…“.

Sense ànim de polemitzar amb tu, no puc deixar passar els oferiments que de manera pública fas en ella, en nom de la veritat que des de fa tant de temps perseguisc i que tu hauries de perseguir“, diu sobre les paraules d’Alejandro.

En el document, segons el narrat en el matinal de Telecinco, el que fora presentador de “Esta noche cruzamos el Mississipí” ofereix a Alejandro Reyes sotmetre’s a una prova d’ADN fins a tres clíniques diferents: una triada pel jove, una altra per ell, i una altra per un tercer totalment alié i “neutral a tot això”, ha explicat una redactora.

A més, en un altre apartat del burofax, Pepe Navarro convida a Alejandro Reyes a renunciar a la part de l’herència que, com a fill seu, li correspondria legalment una vegada que morira el presentador. Va ser ell propi jove qui va assegurar en un programa de televisió que no necessitava ni volia res del seu pare, i ara ell li insta a reafirmar-se en les seues paraules de manera legal.

S’ofereix a acudir al costat d’ell a un notari per a fer que, el dia que ell falte, doncs que no tinga accés a tot el seu patrimoni”, ha assenyalat la mateixa redactora de ‘El programa de Ana Rosa’.

Aquesta última informació arriba poc després de conéixer-se que Ivonne Reyes va perdre la seua demanda per amenaces i assetjament contra Pepe Navarro. La veneçolana es va reconéixer “afonada” després de conéixer la sentència.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...