Rafa Nadal i Mery Perelló esperen el seu primer fill

Compartir:

La dona de Rafa Nadal fotografiada en vestit de bany amb un evident budell a bord del vaixell de la parella

Rafa Nadal i Mery Perelló esperen el seu primer fill. La parella està gaudint d’unes merescudes vacances a bord del seu iot. Allí Mery s’ha deixat veure lluint en vestit de bany el seu incipient panxa. Després del recent triomf de Nadal en Roland Garros, la parella està molt feliç.

Molt s’ha rumorejat sobre la possibilitat que la parella formada per Rafael Nadal i Mery Perelló tinguera un fill des que es van casar l’octubre de 2019. El tenista sempre havia dit que els fills arribarien quan el tenis li ho permetera i no haguera ni d’entrenar, ni viatjar tant. Ara que ha decidit prendre’s un descans a causa de la seua lesió en el turmell, després de guanyar el seu 14é Roland Garros, s’havien tornat a disparar els rumors.

La revista ¡Hola! va mostrar en la seua portada i en pàgines interiors unes fotos de les vacances de la parella després del catorzé triomf de Rafa Nadal en Roland Garros en les quals es pot veure a Xisca Perelló lluint una reveladora silueta premamà en vestit de bany.


Fins fa uns dies es deixaven acompanyar per un grup d’amics als quals de ben segur ja li hauran comptat la notícia.

Una notícia, la de l’embaràs de Mery Perelló, que han portat amb total discreció. Tal vegada és perquè estaven esperant que passaren les primeres setmanes de gestació. La veritat és que de moment es desconeix de quant temps està la dona de Rafa Nadal, ni el sexe del bebé.

La lesió de turmell allunya a Rafael Nadal de les pistes

Rafa Nadal ha guanyat enguany de nou Roland Garros. Ha sigut la catorzena vegada. No obstant això, ha hagut de fer una aturada per a tractar la seua lesió al peu esquerre, la síndrome de Müller-Weiss. Ell mateix ha explicat que va poder jugar a París perquè els metges li van eliminar el dolor amb anestèsia, però la lesió no ha desaparegut.

Ara, el tenista ja ha decidit que no correrà “més riscos” i s’està sotmetent a un nou tractament en el seu turmell esquerre i mentre el compleix no tornarà a jugar.

EL MÉS LLEGIT

Una dona es ‘casa’ amb un ninot de drap i tenen un fill: ‘Estic molt enamorada’

La dona va celebrar una boda amb 250 convidats i més tard un 'part' a la seua casa amb infermera i metge

Mor un conductor d’autobús atropellat pel seu propi vehicle

La víctima s'ha baixat en detectar una avaria en l'autobús que ha acabat atropellant-li

María del Monte presenta a la seua nóvia durant l’Orgull de Sevilla 2022

"He intentat protegir-la des de fa 23 anys", va declarar la cantant durant el pregó

Tornen a pujar considerablement els morts per coronavirus en la Comunitat

Sanitat ha notificat 20 morts per coronavirus des de l'última actualització, entre els quals cal destacar un jove de 36 anys