Raquel Bollo assegura que Rocío Carrasco no volia que els seus fills tingueren relació

Raquel Bollo a 'Sálvame'

Raquel Bollo ha parlat de la relació de Rocío Carrasco amb els seus fills |  València Diari

 

L’entrada d’Antonio David Flores en la casa de ‘GH VIP 7’ està removent la història que va tindre amb Rocío Carrasco i tot el malson que es va iniciar després de la seua separació.

 

Tot i que la filla de Rocío Jurado i el seu home, Fidel Albiac, preferixen quedar-se callats i deixar que siguen els tribunals els qui els donen totes les respostes, Antonio David no deixa passar ni un dia sense parlar del seu passat. I el seu passat, inevitablement, també està marcat per l’arribada dels seus dos fills: Rocío i David.

 

No deixava que els germans tingueren contacte

En eixe sentit, segons ha explicat la col·laboradora de ‘Sálvame’ i amiga d’Olga (actual parella del concursant de ‘GH VIP 7’), Raquel Bollo, Carrasco ha fet tot el possible per a evitar que els seus fills tingueren relació. De fet, explica que quan els pares encara tenien la custòdia compartida, «quan als germans els tocava separar-se, estaven molt units. Si no m’equivoque, quan la custòdia era compartida, ni ella es podia posar en contacte amb el seu germà».

 

Eixa confessió ha deixat encara més bocabadat un públic que no entén com una mare pot actuar així davant dels seus fills. Això no obstant, des que els xiquets són majors d’edat, que viuen amb son pare, ja que ho van voler d’eixa manera. Paral·lelament, sorprén que tot i eixa decisió els fills no mantinguen cap relació amb sa mare en l’actualitat.

 

Rocío i David, els fills de Rocío Carrasco i Antonio David Flores

Els dos germans mantenen una excel·lent relació |  València Diari

 

 

Una forta discussió entre mare i filla

En la mateixa línia, expliquen que, probablement, la principal causa d’eixa gelor entre mare i fills siga una forta discussió que van tindre quan la xiqueta només tenia 15 anys. Ara, com només parla una part dels implicats, només queda esperar que algun dia la filla de Rocío Jurado explique totes les seues raons i situacions viscudes. Mentrestant, l’audiència seguirà escoltant la dura versió del pare dels xiquets.

 

També pots llegir…