Revelada la identitat del nou 'amic especial' de Makoke

L'ex de Kiko Matamoros ha publicat una imatge seua a on confessa que «l'estima»
Revelada la identitat del nou 'amic especial' de Makoke | Europa Press

Kiko Matamoros i Makoke fa ja molt de temps que es van divorciar. Ara ell és feliç al costat de Marta López Álamo, i pareix que ella, després d'un breu romanç amb Tony Spina, ha tornat a trobar l'amor. Des de fa dies s'especulava amb el fet que ella estiguera eixint amb algú i, fins i tot, va plantar el programa 'Viva la vida', a on col·labora, perquè va eixir el tema i ella no en volia parlar. 

Ara tot apunta al fet que Makoke ja no té por a parlar d'esta nova relació i ha decidit parlar-ne obertament a través de les seues xarxes socials. Fins i tot Kiko Matamoros pot conéixer ja qui és la nova parella de Makoke.

L'exmodel ha decidit revelar la seua identitat de manera pública i ha optat per compartir una fotografia amb el seu nóvio en el seu compte d'Instagram. En la imatge, ella l'abraça per l'esquena mentres es donen un bany en el mar. 

Emilio, el nou nóvio de Makoke

Per a acompanyar la instantània, en la que els dos apareixen molt somrients, Makoke ha escrit el següent missatge: «Quan els moments són tan únics i meravellosos, no trobar les paraules adequades és símptoma que ha sigut molt, molt especial. I això és el que em passa a mi en estos moments. El que sí que tinc clar és que tu has sigut el gran culpable d'això. Gràcies per tant. T'estime @emicasti».

Gràcies a esta foto hem pogut saber que el seu nóvio, de mitjana edat i amb pèl canós, amb barba, es diu Emilio Castillejos. L'home, segons exposa en el seu compte d'Instagram, és empresari i, pel que pareix, té la seua vida i els seus negocis entre Madrid, Sevilla i Lisboa. Per les fotos que compartix en este perfil, Emilio no és aliè al món de la televisió i dels famosos, ja que és amic de personatges com Elena Tablada o Raquel Perera.

Emilio és un apassionat del mar, i és que li agrada molt cuidar-se. Això sense passar per alt que fa temps que té relació amb Makoke i amb els seus fills. Per exemple, ell apareix ja amb ells en fotografies del mes de març. De moment, esta és la informació que es té del nou amic especial de Makoke. S'haurà esperar per a conéixer més dades sobre l'home que li ha robat el cor.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rocío Flores, en la corda fluixa per un brot de Covid molt a propet d'ella" "Enrique Ponce i Paloma Cuevas ja tenen data per al seu divorci: Els detalls"