Ricky Martin envia un fort advertiment al seu amic Miguel Bosé

Compartir:

Miguel Bosé és un dels artistes que no ho ha passat res bé en plena pandèmia. Tant la defunció de la seua mare, Lucía Bosé l’any passat com per les seues declaracions negacionistes que van fer que la seua popularitat caigués. Els amics solen aconsellar-se si s’equivoquen, i Ricky Martin no va fer l’excepció amb el seu col·lega. Tracta de canviar l’opinió d’aquell geni amb el qual va protagonitzar “Bambú“, mentre passa un mal moment de salut.

Ricky Martin: “No es tracta de tu, es tracta de tots els altres”

Ricky Martin ha intentat parlar amb el seu amic, Miguel Bosé, sobre esta actitud que està tenint moltes vegades, però Segons sembla, fins al moment sense èxit. El cantant porto-riqueny li recomana a Bosé i els seus fanàtics que deixen de mirar vídeos conspiratius en les xarxes. Considera que este és el veritable problema del nascut a Panamà, el seu consum de la sobreabundància d’informació negacionista. Esta actitud ho porta a rebutjar la vacunació, al contrari del missatge de conscienciació que va enviar l’estrella porto-riquenya. El fill de Lucía Bosé ja va manifestar la seua hostilitat perquè s’inoculen als menors, justament quan s’afinen detalls d’esta etapa sanitària, en comparéixer en un Congrés de persones que no creuen en l’impacte del coronavirus.

Martin li suggereix a Bosé que es vacune

Tots hem de ser conscients i la gran propagació de la Covid finalitzarà només el dia en què s’accepte que només cuidant la salut d’un, es preserva també a l’altre del risc de contagi. Ricky Martin té molt clar que l’egocentrisme de l’intèrpret de “Amante bandido” representa passos en fals en la fi de la pandèmia, i suggereix que es vacune al més aviat possible. Segons “La Razón”, l’espòs de Jwan Yosef pretén protegir afins i fins i tot desconeguts, d’una potencial hospitalització per la incontrolable cadena de contagis. Després de passar diverses setmanes en “La Voz” de Mèxic, Miguel Bosé va viatjar especialment a la península per a assistir a un acte negacionista. Va estar a càrrec de Josep Pámies i, malgrat no generar sorpreses per les increïbles afirmacions, les imatges de la seua participació són molt preocupants: li ho va veure parlant sol.

Miguel Bosé insisteix en les seues creences

Miguel Bosé continua fent cas omís a tot el que estiga fora de les seues creences i ni tan sols al seu amic Ricky Martin li fa cas. Miguel Bosé insisteix que el coronavirus és un pretext dels polítics per a controlar a la població. En el compareixent abans esmentat i Dolça Revolució, té dos aliats d’un grup minoritari que coincideixen amb les seues greus denúncies. D’acord amb “El Norte de Castilla”, per a l’hereu de Luis Miguel Dominguín les tradicionals “mentides” respecte a la ciència, història i altres disciplines, són proves suficients dels seus arguments negacionistes. Una vegada que va finalitzar la seua esperada compareixença a Catalunya, els presents asseguren que gairebé cau de l’escenari. L’estat de salut sabem que no és bo, perquè tampoc l’ha d’acompanyar positivament en el psicològic que tantes persones li retraguen la seua hostilitat amb les cures de la pandèmia. Ni tan sols pot escoltar els amics en els quals més va confiar per a canviar d’opinió. Ricky Martin hauria tingut llargs anomenats tractant de convéncer-ho dels problemes del coronavirus, però Miguel Bosé continua negant-se.

Responsabilitat

“Jo no podria viure amb mi mateix si m’infecte”, va explicar l’estrella porto-riquenya per a justificar la seua vacunació. Segons “La Razón”, este anomenat ho fa a la responsabilitat de tota la comunitat internacional perquè cedesquen a immunitzar-se. S’han conegut campanyes als Estats Units, on precisament viu el cantant, en les quals es tracta de repartir i duplicar l’accessibilitat dels fàrmacs per la falta de voluntat d’una important porció de la població. Les asseveracions del fill de Lucía Bosé contribueixen a este clima de negació, atés que és un important líder d’opinió que influencia als seus fanàtics. Afortunadament, la majoria dels famosos no envien este fals missatge. Belén Esteban es va mostrar molt en desacord amb ell després d’escoltar les seues sospites, segons “Marca”. La col·laboradora va mostrar dramàtiques fotografies d’UCI perquè recapacite, perquè la població ha de preparar-se per als rebrots del cep delta amb la inoculació completa.

EL MÉS LLEGIT

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.

Un jutjat de València obre una investigació pels insults racistes a Vinicius

La magistrada acorda citar a declarar com a investigats els tres espectadors que van ser detinguts esta setmana per la Policia Nacional