Rocío Carrasco, greument afectada, toca fons

Rocío Carrasco pels carrers de Madrid | València Diari

 

Rocío Carrasco està més enfonsada que mai, travessant el que podria seu el seu pitjor moment personal. A causa de la participació del seu exmarit Antonio David Flores en ‘GH VIP’ i les aparicions públiques de la seua filla en Telecinco per a defensar-lo, el tema del sonat distanciament entre mare i filla i les causes que l’haurien provocat tornava a estar d’actualitat.

 

La filla de la difunta Rocío Jurado ha vist en este temps com tornava a estar en l’ull de l’huracà i la seua imatge eixia encara més minvada i més després de comprovar que no comptava amb cap suport televisiu que la defensara. Amb tot açò i en vore la tempesta mediàtica que tenia al voltant, Rocío Carrasco ha decidit tancar-se en casa i no eixir, aferrada al suport del seu marit Fidel Albiac.

 

Fidel Albiac, culpable de tot segons Antonio David

Fidel Albiac s’ha convertit en el seu únic suport i amb ell s’ha tancat en sa casa, a on no se l’ha vist eixir i més després de l’última entrevista d’Antonio David en el ‘Sábado Deluxe’. Esta ha acabat per dinamitar encara més la imatge pública de Rocío Carrasco i provocant que siga de nou qüestionada com a mare, ja que Antonio David va assenyalar com a principal culpable de la no relació de Rocío Carrasco amb els seus fills a Fidel Albiac. En les seues declaracions ha deixat en molt mal lloc al matrimoni i ha recalcat el poder i la influència que exercix Fidel Albiac en esta relació.

 

Rocío Carrasco no té una bona relació amb la seva filla

Rocío Carrasco fa set anys que no manté relació amb la seua filla | València Diari

 

A demés, fonts properes a la parella han revelat que el matrimoni està travessant una profunda crisi i tot junt està afectant a Rocío Carrasco, que hauria decidit cancel·lar tots els seus compromisos professionals i desaparéixer tancant-se en sa casa. A això se li ha de sumar les derrotes judicials que ha patit contra el seu exmarit Antonio David recentment i l’ombra de l’especulació que sempre ronda sobre els motius reals del distanciament que des de fa 7 anys manté amb la seua filla.

 

També pots llegir…