Rocío Flores ‘molt decebuda’ amb Olga Moreno després de la seua entrevista

Compartir:

La filla d'Antonio David Flores ha explicat que “jo no m'assabente del contingut de l'entrevista, és Olga la que en una crida em diu que ha donat una exclusiva"

Rocío Flores ha contestat a totes les preguntes que li han fet per a valorar l’entrevista exclusiva que Olga Moreno ha concedit a la revista ‘Semana’, set mesos després que Antonio David Flores li comunicara la seua intenció de trencar el seu matrimoni.

La col·laboradora de ‘El programa de Ana Rosa’ té molt clara la seua postura i respon a les preguntes que Joaquín Prat li realitza en directe.

La filla d’Antonio David ha mirat amb atenció el vídeo on apareixen totes les declaracions d’Olga Moreno. “He lluitat pel meu matrimoni fins que he vist al meu marit amb una altra, em vaig trencar quan el meu marit va pronunciar la paraula separació“.

Per primera vegada, Rocío Flores ha criticat obertament a Olga Moreno en el plató del seu programa, “mai vaig pensar que diria això. Estic molt sorpresa i molt decebuda per la manera en la qual s’ha fet tot, no tant pel que es diu“, ha començat dient.

D’aquesta exclusiva m’assabente el dilluns, però aquesta entrevista porta feta molt abans. No m’assabente del contingut d’aquesta exclusiva i m’assabente d’ella a través d’una crida que em fa Olga“, ha revelat de manera seriosa.

Joaquín Prat, després d’escoltar la seua companya, li fa una pregunta: “I ara que saps el contingut, quina valoració fas a grans trets?“. “Mai vaig pensar que diria això, però em sent súper decebuda i molt sorpresa”, diu Rocío. El presentador insisteix a la seua companya: “Decebuda amb Olga?”. La filla d’Antonio David explica la seua declaració: “Sí, estic molt decebuda, no és tant pel que diu, sinó per la manera en la qual s’ha fet tot“.

Rocío Flores ha explicat també com es va gestar la fotografia d’Olga Moreno al costat d’Antonio David diumenge passat. “L’aniversari del meu pare se celebra el diumenge i soc jo qui organitza l’aniversari amb els meus germans i la meua àvia. Era una sorpresa. El meu pare arriba el dissabte a Màlaga“. Tal com ha recordat la filla de Rocío Carrasco, “aquesta entrevista es fa el dissabte i l’aniversari del meu pare se celebra el diumenge a l’hora de menjar“.

Segons Rocío, “s’ha estat dient que el meu pare està darrere del posat amb Olga i la meua àvia. El meu pare no té absolutament res a veure, i no sap el contingut de l’exclusiva“.

Jo no vaig convidar a l’aniversari a Olga Moreno, però ella em diu que vol anar. Vaig pensar que no era coherent que hi haguera una foto de la família, sobretot, amb la situació que hi ha en la família i el renou que es muntaria perquè el meu pare no va ser a l’aniversari de Marta. Quan em diu que anirà em quede al·lucinant i em diu que el meu pare li ha dit que vaja a l’aniversari. Penge i cride al meu pare per a demanar-li explicacions“. Pel que sembla, Antonio David havia parlat amb Marta i aquesta li havia dit que no tenia cap problema en què Olga anara al seu aniversari.

Tot això és el diumenge i no m’assabente de l’entrevista de ‘Semana’ fins al dilluns. El que m’ha decebut realment és que Olga diguera que anava a l’aniversari, sabent que havia fet aquesta entrevista. Vens a l’aniversari, fas un ‘posat‘ amb el meu pare, sabent tot el que havies dit en aquesta entrevista“, ha explicat visiblement molesta.

Els adults han fet les coses malament, ací cadascun ha mirat pel seu propi benefici, ha explicat molt seriament Rocío Flores. “Si hi ha algú que ha sigut coherent i ha dit les coses clares he sigut jo. Em fa mal la manera en la qual s’han fet les coses, damunt m’acabe d’assabentar ara, venint a Mediaset, que hi ha una segona part de l’entrevista la setmana que ve“.

I així és. La revista ‘Semana’ publica aquesta setmana una primera part de l’entrevista que ocupa 12 pàgines i dimecres que ve hi haurà encara més.

Rocío Flores, aquesta entrevista no marcarà “una distància” entre ambdues, però sí que ha reconegut sentir-se “decebuda amb moltes coses que han passat”. Ha deixat també molt clar que no està “per a gens d’acord amb res d’això […] La persona que des del minut zero ha estat al costat d’Olga he sigut jo. Sempre que se m’ha necessitat he sigut ací…“.

Joaquín Prat, pel seu costat, s’ha estranyat especialment de la indignació que la col·laboradora ha mostrat cap a Olga Moreno: “El teu pare porta 20 anys fent les coses com les ha fetes… que si tu tingueres 25 anys quan el teu pare eixia una setmana sí i una altra també posant a parir a la teua mare. M’hauria agradat saber com hauria sigut la teua actitud…“.

EL MÉS LLEGIT

Quants diners has de tindre estalviat per a tindre una bona jubilació?

Estalviar per a la teua jubilació és una necessitat si vols mantindre el mateix nivell de vida, una vegada arribe la teua edat de retir

Més del 90% de les adopcions de gossos a Espanya són exitoses

Ni la raça ni l'edat són un impediment per a establir un vincle amb l'animal

Alfafar construirà la residència i el centre de dia de majors

L'ajuntament ha aprovat per unanimitat en el ple l'acceptació de la delegació de la Generalitat Valenciana per a construir la Residència i el Centre de Dia per a majors

Sanitat aprova una oferta d’empelo amb 10.000 noves places

Inclou 9.502 places estatutàries, 234 places de funcionaris de gestió sanitària i 151 places corresponents a l'OPE 2022