Sarah, la neboda d’Ana Duato, demana perdó a la seua tia

Compartir:

La neboda de l’actriu Ana Duato, Sara Duato, no va tindre unes dures paraules cap a la seua tia i és per això que es va convertir en notícia, estes declaracions les feia en exclusiva per a Telecinco, el programa de María Patiño “Socialité”, en les quals definia a la seua tia de “persona interessada” i en les quals afirmava que tenia dos cares, una de portes per a fora i una altra cap a dins.

Sarah parlant dels seus pares: “Els he donat molts problemes”

De nou, Sarah Duato ha triat el programa “Socialité” per a parlar públicament de la seua tia però esta vegada per a una cosa molt diferent. Sara, amb llàgrimes en els ulls, ha demanat perdó a la seua tia: “Vull demanar perdó a la meua família pel que vaig fer, no em penedisc del que vaig dir perquè ho continue pensant, però sí que sent la forma en la qual ho vaig fer“.

Sarah Duato: “Amb dotze anys em van diagnosticar per primera vegada depressió”

A més, Sarah ha reconegut que amb només 12 anys li van diagnosticar la seua primera depressió i que no va trigar a començar a tontejar amb les drogues i l’alcohol: “Vaig començar amb l’alcohol molt jove i vaig començar també amb l’anorèxia, problemes mentals, un intent de suïcidi per sobredosi…“.

Totalment recuperada

Sarah Duato ara està recuperada i compte la seua història per a ajudar a les persones que es troben en la mateixa situació: “Jo ja estic bé, li dec molt als meus amics que són les persones en les quals em recolze, no vull donar-li problemes als meus pares que ja bastants disgustos els he donat“.

Ana Duato

Ana Duato és benvolguda actriu espanyola que ha destacat tant com intèrpret de cinema com de televisió. El seu personatge com Merche en la popular sèrie de TVE1 ‘Cuéntame como pasó’ li ha reportat un gran reconeixement entre la crítica i els teleespectadors espanyols.

Esta valenciana va tenir sempre clar que el seu futur estava en el món de l’espectacle. Per això des de nena va col·laborar amb diferents grups de teatre, fins que en 1987 li va arribar la seua gran oportunitat de debutar en la pantalla gran. Basilio Marín Patino va ser el cineasta que va fitxar a Ana per a formar part del repartiment de ‘Madrid’, la cinta que va suposar el debut de Duato.

Des de llavors, esta actriu ha intervingut en altres pel·lícules espanyoles com ‘Un negro con saxo’, ‘Cómo levantar 1000 quilos’, ‘Una estación de paso’, ‘Y creó en el nombre del padre’, ‘Los amigos de la muerte’, ‘El perro del hortelano’, ‘El color de las nuves’, ‘La vuelta de El Coyote’ o ‘Las razones de mis amigos’, totes elles rodades i estrenades des de finals de la dècada dels 80 fins a l’arribada del nou segle.

En qualsevol cas, Ana Duato deu la seua fama a un altre mitjà, la televisió. Des que comencés a obrir-se pas en la pantalla petita amb la seua intervenció en la sèrie ‘Brigada Central’, dirigida per Pedro Masó, hem pogut veure-la en multitud de produccions televisives. Com a curiositat, cal esmentar que va ser en este primer projecte emés per TVE on va conéixer a Imanol Arias, amb qui tornaria a actuar anys després.

‘Villarriba i Villabajo’ va ser una altra de les sèries en les quals Ana Duato va actuar a mitjan 90. En ella intervenia com co-protagonista al costat de Juanjo Puigcorbé. Per este rol va ser nominada al premi Fotogrames de Plata en la categoria de millor intèrpret televisiva i el seu nom va començar a ser conegut.

En 1997 seria el torn de ‘Médico de família‘, la sèrie de Telecinco que va portar a Ana Duato a aconseguir el fotogramas de Plata. No obstant això, i malgrat que ella adorava el seu personatge, va haver de deixar la sèrie donat el seu embaràs del seu primer fill. Ràpidament, això sí, tornaria a la pantalla petita amb ‘Benvolgut Mestre’ i ‘Mediterrani’, on va tenir ocasió de demostrar la seua versatilitat.

El paper més reconegut de la seua carrera és el que porta desenvolupant des de l’any 2001 en la sèrie ‘Cuéntame como pasó‘. A ell s’ha dedicat quasi per complet els últims anys.

És ambaixadora d’UNICEF.

EL MÉS LLEGIT

Un bebé cau a terra res més nàixer i es fractura el crani

La xicoteta Olivia va resultar ferida greu i va haver de ser intervinguda per una fractura cranial després de caure a terra en el part

Els productors de cítrics de la Comunitat deixen d’ingressar quasi 400 milions d’euros

La Unió reclama una sèrie de propostes relacionades amb els preus, promoció, importacions o sanitat vegetal

Oferta d’ocupació a Bunyol per a socorristes, taquillers i personal de neteja

El termini de presentació de sol·licituds estarà disponible fins al pròxim 26 de maig a les 14 hores

FACUA denuncia en l’AEPD la difusió d’un vídeo de les xiquetes violades a Burjassot

La cofundadora de Vox Cristina Seguí va publicar en Twitter i Telegram el vídeo, tret del compte d'Instagram d'una de les menors