El sorprenent regal que Tamara Falcó demana pel seu 40 aniversari

Tamara Falcó
Tamara Falcó

 

Tamara Falcó compleix demà dissabte 40 anys. Una xifra redona que la socialité festejarà com mereix, perquè són moltes les coses que ha de celebrar, tant en el terreny personal com en el professional. D’una banda, tot sembla indicar que és pròxima les seues noces amb Íñigo Onieva; per una altra, cal ressaltar la seua reeixida carrera professional com a part de l’equip de ‘El Hormiguero’.

 

Celebració Aniversari

 

I com serà aqueixa celebració? Ho ha comptat ella mateixa en les seues xarxes socials. “Faig una xicoteta festa a la qual m’haguera agradat haver convidat a tothom, però hem triat un lloc xicotet i 150 persones podran vindre”. 

Entre els convidats no podria faltar la seua mare Isabel Preysler i la parella d’aquesta Mario Vargas Llosa, les seues germanes Ana Boyer i Xandra Falcó, el seu nuvi Íñigo Onieva o els seus companys de ‘MasterChef Celebrity’, Samantha Vallejo-Nágera, Jordi Cruz així com els de ‘El Hormiguero’, Pablo Motos, Nuria Roca i Juan del Val i els seus amics de ‘Le Cordon Bleu’.

 

Regal d’Aniversari

 

Els convidats no hauran de preocupar-se per encertar amb el regal, ja que ha sigut la protagonista qui, a través d’una Story d’Instagram, i demostrant el seu costat més solidari, ha demanat que qui volguera tindre un detall amb ella el fera a través d’un donatiu a la ‘Asociación Hogar Nazare‘, que com ella mateixa explicava fa una meravellosa labor al Perú salvant a xiquets amb malformacions que són venuts per a traficar amb els seus òrgans.

«En aquest moment en què em sobra de tot, soc tan afortunada, tan beneïda per Déu, l’única cosa que se’m pot ocórrer com a regal és poder compartir això amb xiquets que no tenen moltes possibilitats».  Aquest «seria el millor regal» afirmava Tamara.