Tamara Falcó revela per error el major secret de la seua família

Tamara Falcó
Tamara Falcó
Tamara Falcó | El Hormiguero

 

Tamara Falcó ha utilitzat Instagram per a publicar una foto antiga amb la qual ha felicitat la seua germana Chabeli Iglesias pel seu aniversari. Fins ací tot pot semblar normal, però la veritat és que amb aquest fet ha revelat un secret familiar que romania ocult des de fa 50 anys.

 

La guanyadora de ‘Masterchef Celebrity‘ compartia la imatge el passat 1 d’agost amb el següent missatge: «Happy birthday Sis @chabeliiglesias_oficial. Et desitge un dia ple de felicitat i tant de bo poder celebrar-ho tots junts prompte. Love o».

 

Immediatament, la seua publicació ha fet saltar totes les alarmes en les xarxes socials, ja que fins ara es pensava que Chabeli, la filla major d’Isabel Preysler i Julio Iglesias havia nascut el 3 de setembre. «Però… no és el 3 de setembre?», escrivia un seguidor de Tamara en la publicació de la felicitació d’aniversari. Ella per descomptat no ha contestat a cap dels dubtes dels seus seguidors.

 

Una vegada més, l’espontaneïtat de Tamara Falcó ha tornat a convertir-se en notícia i aquesta vegada ho ha fet en felicitar de manera innocent a la seua germana Chabeli Iglesias en les xarxes socials. Fa 50 anys que la premsa del cor anunciava el naixement de la primera filla de Julio Iglesias i Isabel Presley, i ho feia un 3 de setembre. No obstant això, sembla que la col·laboradora de ‘El Hormiguero‘ no recorda quina és la data de l’aniversari de la seua germana o ens han estat mentint durant tot aquest temps.

 

 

La felicitació pública de Tamara Falcó el passat 1 d’agost podria confirmar que Chabeli no va nàixer el mes de setembre de 1971 i que el seu vertader naixement va ser un mes abans. A més, l’enllaç entre Julio Iglesias i Isabel Preysler va tindre lloc al gener d’aqueix mateix any i que la xicoteta va nàixer a Estoril (Portugal), en un part en el qual la celebrity va ser atesa pel pare de Julio Iglesias, ‘Papuchi’, que era ginecòleg. 

 

Aquest part va ajudar perquè tota la informació sobre el naixement de Chabeli Iglesias es mantinguera en total secret durant anys. Alguna cosa que ara es podria haver revelat per culpa de la publicació de la seua germana Tamara.