Tamara Falcó parla sobre el seu ‘acomiadament’ de El Hormiguero

Tamara Falcó
Tamara Falcó

Dos setmanes sense aparéixer en “El Hormiguero”

Tamara Falcó estava vivint una autèntica agonia en tota la pressió mediàtica que tenia damunt sobre els possibles problemes de la seua relació sentimental, però per sort ja s’ha solucionat tot i eixa pressió ha desaparegut i amb ella també ha tornat al programa d’Antena 3, del qual s’havia absentat les dos últimes setmanes per incompatibilitat amb el curs Le Cordon Bleu que està realitzant. Però s’ha parlat tant d’un possible acomiadament que fins ella mateixa va arribar a creure-s’ho i va cridar per a preguntar, ja que en estes dos setmanes Pablo Motos li va trobar substituta, la periodista María Dabán, per la qual cosa es temia el pitjor. Però per fi ha tornat i ha pogut explicar-se davant l’audiència.

Benvinguda a Tamara falcó després del seu acomiadament de “El Hormiguero”

“Benvinguda, Tamara. M’alegre de no haver-te acomiadat”, li ha dit Pablo Motos a Tamara Falcó entre rises. Un comentari que ve a col·lació d’estes dos setmanes d’absència en les quals són molts els que han pensat que la germana d’Enrique Iglesias havia estat acomiadada de ‘El Hormiguero’ de manera fulminant. “Sí, es va dir que m’havies acomiadat i vaig cridar preocupada. No sempre és veritat el que es compta”, ha dit amb molta seguretat i llançant un dard a tots aquells que van dir que no tornaria al programa.

Tamara Falcó ha reconegut passar-ho molt mal en estes dos setmanes

La filla d’Isabel Preysley estava molt preocupada i ha assegurat passar-ho molt mal en estes dos setmanes les quals han sigut molt complicades i intenses. Això sí, ara les aigües han tornat al seu riu. “Em sorprén moltíssim perquè ho vaig explicar dos vegades i la veritat no va servir de res”, ha apuntat Motos, que també li ha preguntat per les seues “setmanes toledanes” amb els paparazzis. “Sí, ha baixat, però és millor no esmentar-los molt perquè sembla que els convoques. Ha estat complicat perquè tenia la meua rutina i em perseguien amb cambres, ha estat molt tibant, la veritat, però els perdone. És bastant egoista perquè si no ho faig és més temps en el purgatori segons les meues creences”, ha resolt.

<

>

Junt a la seua mare seu passaren d’allò més bé veien la participació d’Isabel Preyler en “Mask Singer”

Del que també ha parlat Tamara Falcó al programa “El Hormiguero” ha sigut de la participació de la seua mare a “Mask Singer” baix la disfressa de gatetachulapa‘. Les dos van veure juntes l’emissió del programa i, encara que no ha volgut revelar si ella ja coneixia que la seua mare s’amagava després de la màscara, s’ho van passar en gran. “S’ho va passar fenomenal i canta molt bé, a casa sempre li ho hem dit. Fins i tot Julio Iglesias li deia que havia d’anar en el seu cor i si s’hagués anat amb ell, qui sap què haguera sigut de nosaltres”, ha dit entre rises. “Li encanta la música i ABBA li agrada molt”, ha afegit. “Tenim alguns cantants a casa, però la meua germana Chábeli està segura que ella és la que millor canta, però per a escoltar-la hauríeu de convidar-la”, ha comentat. Encara que posteriorment s’ha penedit de dir-ho perquè ha assegurat que la seua germana mai aniria perquè ara es dedica a fer coixins i “la seua faceta de cantant ha passat”.

<

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mask Singer (@masksingera3)

>