Telecinco revela la conversa entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja en Cantora

Compartir:

Kiko Rivera no va dubtar en acudir a Cantora en saber que la seua iaia habia faltat i allí es va trobar en la seua mare, però, què va ocórrer entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera en la seua trobada en Cantora?.

El moment de veure a la seua mare

Quan Kiko va veure a la seua mare es va fondre en una abraçada amb ella i, tal com ha pogut saber el programa ‘Viva la vida‘ de Telecinco, s’apartaren de la resta de persones que estaven reunides a la casa. Alejandro Vigara ha compartit amb Emma García i amb els col·laboradors del programa, en exclusiva, les paraules del DJ cap a la seua mare en l’esperat retrobament:
Estic ací perquè s’ha mort la iaia, hem de parlar de moltes coses, però ara no és el moment“.

Serà la fi de la guerra entre mare i fill?

Després d’estes paraules, Isabel Pantoja només va tenir una petició per al seu fill: “Vull veure més a les meues nétes, deixa’m passar temps amb elles“. Per a molts, esta trobada inesperada en Cantora ha suposat la fi de la guerra entre mare i fill i una possible reconciliació.

L’estat físic d’Isabel Pantoja

Segons el col·laborador de “Viva la vida”, Diego Arrabal, Kiko Rivera es va sorprendre profundament en veure a la seua mare: “Ell havia sentit que la seua mare havia aprimat molt, però no esperava un canvi així“. Laura Cuevas, qui va passar 24 anys en Cantora al costat dels seus pares, ha corroborat les paraules del paparazzi: “Isabel va sempre en xandall i ell ho sap, però l’estat en el qual la va veure li va xocar, va cridar a una amiga íntima d’Isabel per a demanar-li ajuda“.

A més, la mateixa persona que ha revelat la conversa entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera assegura que ni la cantant ni el DJ veien amb bons ulls que Anabel celebrés les polèmiques noces en La Graciosa amb Omar Sánchez.

 

<

>

<

>

<

>

 

EL MÉS LLEGIT

Crònica d’un aplec

David Casanova, Portaveu Units pel Poble-Compromís i Coordinador Decidim Comarques del Nord parla de la importància 'd'empoderar-nos com a societat amb la lluita pels drets del poble valencià'

Froilán en la batuda d’un ‘after’ on hi havia menors i cocaïna rosa

L'estiu passat, el fill de la infanta Elena es va veure involucrat en un tiroteig a Marbella; i al desembre, en una baralla amb navalles en el centre de Madrid

Judici contra un home acusat de pedofília i pornografia infantil

Hui comença el judici contra un home acusat de contactar en xarxes socials amb una menor de 14 anys per dir-li que volia ser el seu nóvio i sol·licitar-li fotos despullada i en actitud sexual

Un equip de rescat valencià ajudarà a la recerca de víctimes del terratrémol de Turquia i Síria

Com a conseqüència del terratrémol i posteriors rèpliques, es registren més de 2.900 morts i més de 13.500 ferits
CatalanSpanish