Terelu Campos no suporta que David Flores haja aparegut en la final de Supervivientes

Terelu Campos no suporta que David Flores haja aparegut en la final de
Terelu Campos no suporta que David Flores haja aparegut en la final de "Supervivientes"

Terelu Campos s’enfonsa en el programa de Telecinco “Viva la vida” presentat ara a l’estiu per Toñi Moreno, després de l’aparició de David Flores en la final de “Supervivientes“, la filla de María Teresa Campos ha estat incapaç de tornar a veure les imatges d’este moment en el seu programa, però sí que tenia alguna cosa a dir sobre este tema i ha deixat a tots callats.

<

>

Terelu llança un ‘zasca’ a Antonio David Flores

Amb el cap ajupit i destrossat, Terelu Campos s’ha sincerat, i ha dit que de la victòria de la dona d’Antonio David Flores no té res a dir, però sí que ha llançat un ‘zasca èpic‘ al pare dels fills de Rocío Carrasco i també a Rocío Flores.
El seu pare ha estat en un concurs i la seua germana, són la seua sang, i esta persona no estava perquè era innecessari que estigués, tan innecessari com anit”, ha dit molt categòric Terelu Campos. “Hi ha coses que no són boniques i no em semblen convenients. Hi ha persones que no han d’estar formant part d’un cercle públic“, ha dit la presentadora i col·laboradora, molt trista. Terelu sempre ha confessat la devoció que sent pel fill de Rocío Carrasco, al qual sempre ha volgut protegir.

Carmen Borrego tambien ha parlat

Carmen Borrego també ha mostrat la seua indignació. “Qui protegeix este xiquet ara? Olga ha estat col·laboradora necessària i ha anat de víctima fins a l’últim minut, la seua realitat és parlar dels fills d’una altra mare”, ha afegit donat suport a cada paraula de la seua germana.

<

>

A Twitter

Opinions de tota classe a Twitter.

 

<

>

<

>