Torna el posat en banyador d’Ana Obregón

Torna el posat en banyador d'Ana Obregón
Torna el posat en banyador d'Ana Obregón

El posat d’Ana Obregon en bikini era tot un clàssic fins que fa uns anys va deixar de protagonitzar portades de revista amb el posat estiuenc. Ara amb 66 anys, ho ha recuperat i ha tornat a posar en vestit de bany.

<

>

Una tradició recuperada

Durant més de 30 anys, la presentadora va ser l’encarregada de donar el tret d’eixida a l’estiu, i, encara que enguany s’ha fet esperar, ha sorprés rescatant esta tradició després de la mort del seu fill Aless.

El amic que l’ha convençut

El seu amic Raúl Castillo ha sigut qui la convençuda de posar este any recuperant així una tradició. Ana no tenia previst posar, però Ra, com li diuen els seus amics, la va convéncer per baixar a la platja per a fer-li fotos.

Mallorca

Com no podia ser d’una altra manera el posat es va realitzar a la casa que la família posseeix a Mallorca des de fa cinc dècades. És una de les residències d’estiu dels famosos més coneguda, perquè han estat molts els reportatges que Obregón ha protagonitzat estiu rere estiu.

D’altra banda, la revista ‘Semana’ també publica en la seua portada la fotografia d’Obregón en vestit de bany amb un gran somriure, a pesar que no s’oblida de la seua mare ni del seu fill que els fa continus homenatges en Instagram. En un dels últims va publicar una imatge en la qual gaudia de la platja amb un xicotetAless i al costat de la qual va escriure: “No et recorde fill meu. Per a recordar primer has d’oblidar. Oblidar és morir i jo ja estic morta. Però les petjades de les ànimes que van caminar juntes mai s’esborraran“.

<

>

 

Ana revela un secret

Ana Obregón revela que el seu fill Aless estava escrivint un llibre que prompte veurà la llum.
Este dimecres, la revista Hola!, ha publicat una entrevista amb Ana en la qual parla del projecte que va iniciar Aless i que ella mateixa s’encarregarà de fer realitat. La model ha recordat que el seu fill va començar a escriure un llibre que molt prompte podrà veure la llum. La novel·la, titulada ‘El niño de las musarañas‘, compta la història d’un jove al qual li diagnostiquen càncer.

Es reuneix amb quatre veus al seu cap: un és el més bo, un altre el més raonable, i discuteix temes del dia a dia com l’amistat, l’amor, la família, la constància, l’odi…”, explica Ana, que va tardar mesos a trobar la contrasenya per a continuar treballant en ell: “Només li va donar temps a escriure tres capítols, però la meua idea és integrar el seu llibre en alguna cosa que pogués escriure jo“.