Tots els detalls sobre la misteriosa Ambrosia, suposada amant d’Antonio Tejado

Compartir:

Ambrosia va ser una presumpte amant d'Antonio Tejado

Ambrosia va ser una suposada amant d’Antonio Tejado | TELECINCO

 

El concursant de GH DÚO Antonio Tejado no deixa d’estar al centre de totes les notícies que estan succeint tant dins de la casa de Guadalix, com fora. Mentre ell disfruta del concurs alié a les polèmiques que estan eixint, a l’exterior comencen a eixir presumptes amants que hauria tingut durant la seua relació sentimental amb Candela Acevedo, que va entrar amb ell al reality com a parella del concurs.

 

Tejado i els seus fronts oberts

Antonio Tejado, protagonista innegable d’aquesta edició de Gran Hermano, està al centre de tots els batibulls dins la casa, però fora, l’esperen també molts fronts oberts als quals s’haurà d’enfrontar quan isca del concurs. Un d’ells és la suposada amant, anomenada Ambrosia, que acaba d’eixir a la llum pública afirmant que va mantenir una aventura amb ell mentre aquest estava amb Candela.

 

Antonio Tejado viu el seu concurs aliè a tot el que s'està explicant fora de la casa

Antonio Tejado viu el seu concurs alié a tot el que s’està explicant fora de la casa | TELECINCO

 

Candela, que ja havia sentit alguns rumors sobre aquest assumpte amb anterioritat, li va retreure a Antonio Tejado la seua aventura amb una tal Ambrosia quan va entrar a la casa de Guadalix durant la repesca. Davant de l’acusació, Tejado va riure descontroladament i va negar rotundament el rumor.

 

Una vegada Candela va tornar al plató, i per embolicar-ho encara més, va ser Jorge Javier qui es va dedicar a negar la notícia afirmant que amb qui hauria sigut deslleial Tejado seria amb una xica que es deia Apolonia Lapiedra, i no amb la tal Ambrosia.

 

Candela tenia raó

La veritat sempre acaba sortint a la llum. De la mà de El programa de Ana Rosa, coneixíem la verdadera identitat d’Ambrosia, i tots els detalls de la relació que havia mantingut amb Tejado.

 

Ella es diu Enriqueta Ambrosia i procedeix de Guinea Equatorial; tal com ha confirmat al programa d’Ana Rosa Quintana, es va trobar diverses vegades amb el col·laborador a qui va conéixer a Sevilla, en una recepció d’hotel. Ella era conscient que Tejado mantenia una relació sentimental amb Candela, però això no va ser cap impediment per frenar-la, ja que, tal com ha declarat, Antonio li va agradar des del primer moment.

 

Ambrosia assegura aue ha vist a Tejado més d'una vegada

Ambrosia assegura que ha vist a Tejado més d’una vegada | TELECINCO

 

Tot i això, ha explicat que no van mantenir una relació seriosa, sinó que trobades sexuals esporàdiques tant a Sevilla com a Madrid. També ha recordat que l’última vegada que es van veure fa ser ara fa quasi un any, quan ell i Candela encara estaven junts. Veurem si aquestes declaracions perjudiquen o no al concursant, que està a la corda fluixa, pendent de la decisió del públic sobre si ha d’abandonar la casa o no.

EL MÉS LLEGIT

‘Valencians al món’ recorre el cor d’Europa: d’Àustria a Eslovàquia per la ruta del Danubi

El programa solca aquest dimecres el segon riu d’Europa, que passa per deu països.

Agoney, Alice Wonder, Fusa Nocta i Megara, a la final del Benidorm Fest 2023

Fusa Nocta, de Gandia, passa a la final del dissabte 4 de febrer, però s'acomiaden la representant alacantina, Sofia Martín, i el valencià, Aritz Arén

El salari mínim puja fins a 1.080 euros al mes en 14 pagues

El president del govern, Pedro Sánchez, ha anunciat que esta pujada es realitzarà amb efectes retroactius per situar-lo en el 60% del salari mitjà espanyol

El 66% de les fosses valencianes de la dictadura ja s’han excavat i hi ha localitzades 2.166 víctimes

La Generalitat crea un nou portal de Memòria Democràtica amb un cens de víctimes i vestigis franquistes
CatalanSpanish