Úrsula Corberó coneix a Madonna d’una forma molt divertida: Gràcies a ella vaig poder tornar a casa

Compartir:

Si hi ha una sèrie que ha batut rècord d’audiència a tot el món ixa és “La casa de papel” en Netflix i la setmana passada va emetre els últims cinc episodis. Una de les protagonistes és Úrsula Corberó, que dona vida al personatge de Tokio. L’abast del fenomen i la popularitat de l’actriu catalana han quedat demostrats un cop més amb la participació de Corberó en un dels programes més reconeguts de la televisió nord-americana, The tonight show, amb Jimmy Fallon.

Qui és la persona que més l’ha sorprés que siga la seua fan?

El que més ha sorprés tant al presentador com al públic molt gratament ha sigut el moment en el que l’actriu espanyola ha contat que Madonna és fan seua, la mateixa diva li ho va dir cara a cara, i ha explicat com va conèixer la reina del pop.

Va ser en un avió, tornant de Los Angeles a Madrid. En un anglés perfecte, Corberó explica que en tornar del lavabo van creuar les mirades i Madonna va anar de dret cap a ella. Llavors li va dir que era molt fan de la sèrie de moda i que Tokio era el seu personatge preferit.

“Madonna va venir cap a mi i em va dir: ‘Perdona, només volia dir-te que soc una gran fan teva, m’encanta ‘La casa de papel’ i Tokio és el meu personatge preferit”
Úrsula Corberó actriu

<

>

“Estàs bé? Saps qui soc?”

Corberó explica que es va quedar bloquejada, sense saber què dir. Fins al punt que Madonna li va preguntar: “Estàs bé? Saps qui soc?”. Llavors la catalana va reaccionar i va deixar anar: “És clar que sé qui ets! Ets Madonna!”.

El que no s’esperava de Madonna

Com si es tractara de dos amigues, Madonna molt amablement li va donar el número de mòbil a l’actriu, li va demanar que li escrivís el seu i se’n va anar. Més tard, va rebre un missatge de la cantant en què li deia: “Estimada, t’has deixat el passaport al seient. El té l’hostessa”. Per això, Úrsula Corberó celebra que va poder tornar a casa gràcies a Madonna.

“Vaig poder tornar a casa gràcies a Madonna

Úrsula Corberó actriu

 

Úrsula Corberó ha perfeccionat l’anglés en molts de poc de temps

A banda de l’anècdota sobre Madonna, l’entrevista a Úrsula Corberó amb Jimmy Fallon destaca pel gran nivell d’anglés que demostra l’actriu espanyola. El periodista i crític de sèries de televisió Álvaro Onieva explica en un tuit que fa només tres anys, mentre rodava la sèrie Snatch , l’actriu no sabia quasi anglés i es va aprendre les escenes per fonètica.

<

>
El vídeo del programa de Jimmy Fallon amb Úrsula Corberó ja té més de 2,5 milions de visualitzacions només a Twitter.

<

>

<

>

<

>

<

>

 

 

 

 

EL MÉS LLEGIT

Processen per violència masclista David Leo, l’Estudiant de ‘El cazador’, i guanyador de ‘Pasapalabra’

Encara que l'enregistrament està acabat, fonts de la televisió pública asseguren que RTVE sospesa no emetre els programes ja gravats

Coneix ací com registrar-se per demanar els descomptes de fins al 90% en viatges per a joves

Els descomptes s'apliquen a bitllets senzills i d'anada i tornada per viatjar entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023 per Espanya i Europa

El suïcidi és la quarta causa de morts entre joves de 15 a 19 anys a Espanya

Psicòlegs reunits este a València adverteixen que s'han multiplicat gairebé per 20 les consultes en els darrers 12 anys

Al Pacino, de 83 anys, anuncia que serà pare per quarta vegada amb la seua parella de 29

L'actor estatunidenc Al Pacino es convertirà en pare per quarta vegada als 83 anys al costat de la seua parella Noor Alfallah, de 29....