Úrsula Corberó coneix a Madonna d’una forma molt divertida: Gràcies a ella vaig poder tornar a casa

Compartir:

Si hi ha una sèrie que ha batut rècord d’audiència a tot el món ixa és “La casa de papel” en Netflix i la setmana passada va emetre els últims cinc episodis. Una de les protagonistes és Úrsula Corberó, que dona vida al personatge de Tokio. L’abast del fenomen i la popularitat de l’actriu catalana han quedat demostrats un cop més amb la participació de Corberó en un dels programes més reconeguts de la televisió nord-americana, The tonight show, amb Jimmy Fallon.

Qui és la persona que més l’ha sorprés que siga la seua fan?

El que més ha sorprés tant al presentador com al públic molt gratament ha sigut el moment en el que l’actriu espanyola ha contat que Madonna és fan seua, la mateixa diva li ho va dir cara a cara, i ha explicat com va conèixer la reina del pop.

Va ser en un avió, tornant de Los Angeles a Madrid. En un anglés perfecte, Corberó explica que en tornar del lavabo van creuar les mirades i Madonna va anar de dret cap a ella. Llavors li va dir que era molt fan de la sèrie de moda i que Tokio era el seu personatge preferit.

“Madonna va venir cap a mi i em va dir: ‘Perdona, només volia dir-te que soc una gran fan teva, m’encanta ‘La casa de papel’ i Tokio és el meu personatge preferit”
Úrsula Corberó actriu

<

>

“Estàs bé? Saps qui soc?”

Corberó explica que es va quedar bloquejada, sense saber què dir. Fins al punt que Madonna li va preguntar: “Estàs bé? Saps qui soc?”. Llavors la catalana va reaccionar i va deixar anar: “És clar que sé qui ets! Ets Madonna!”.

El que no s’esperava de Madonna

Com si es tractara de dos amigues, Madonna molt amablement li va donar el número de mòbil a l’actriu, li va demanar que li escrivís el seu i se’n va anar. Més tard, va rebre un missatge de la cantant en què li deia: “Estimada, t’has deixat el passaport al seient. El té l’hostessa”. Per això, Úrsula Corberó celebra que va poder tornar a casa gràcies a Madonna.

“Vaig poder tornar a casa gràcies a Madonna

Úrsula Corberó actriu

 

Úrsula Corberó ha perfeccionat l’anglés en molts de poc de temps

A banda de l’anècdota sobre Madonna, l’entrevista a Úrsula Corberó amb Jimmy Fallon destaca pel gran nivell d’anglés que demostra l’actriu espanyola. El periodista i crític de sèries de televisió Álvaro Onieva explica en un tuit que fa només tres anys, mentre rodava la sèrie Snatch , l’actriu no sabia quasi anglés i es va aprendre les escenes per fonètica.

<

>
El vídeo del programa de Jimmy Fallon amb Úrsula Corberó ja té més de 2,5 milions de visualitzacions només a Twitter.

<

>

<

>

<

>

<

>

 

 

 

 

EL MÉS LLEGIT

L’horari habitual de Metrovalencia s’estendrà durant tot el dia fins a finals de juliol

Els serveis habituals del metro en les jornades laborables i cap de setmana s'allargaran fins al pròxim 24 de juliol

Marta Calvo: els investigadors descarten que el presumpte assassí l’esquarterara

Els especialistes en escenes del crim creuen “impossible” que l'acusat desmembrara el cos sense deixar petjades ni restes de productes químics

La Generalitat atorgarà 300 euros a uns 150.000 autònoms per a pal·liar la inflació

Estes ajudes seran compatibles amb els 200 euros anunciats pel Govern central, arriben com més prompte millor al col·lectiu

Els sanitaris es mobilitzen per a poder jubilar-se als 60 anys

El personal sanitari ja ha aconseguit més de 150.000 signatures que avalen aquesta petició, al·legant que, estan exposats a majors riscos de diversa naturalesa laboral