Ylenia Padilla ataca sense pietat al col·lectiu LGTBIQ+

Compartir:

Ho ha tornat a fer. Torna a ser notícia pel que compte en els seus directes d’Instagram. Els parlem de Ylenia Padilla, en esta ocasió, ha estat Elsa Ruiz qui ha rebut els atacs de Ylenia, però la cosa no s’ha quedat aquí, perquè si veiem tot el que va deixar anar per la seua boca ens trobem amb tota mena d’atacs trànsfobs i homòfobs bastant preocupants.

<

>

Ylenia continua atacant

“A tots els de la bandera esta, què fem? Els manem a prendre per cul perquè els agrade o què?“, pregunta Ylenia a les persones que li estan veient en este moment en directe a través d’un live. “N’hi ha prou de normalitzar estes escombraries, gentussa de merda (…) Em fa bastant vergonya en el que esteu convertint el país“, afegeix.

<

>

Contra la Llei Trans.

“Malalts”, “naixeu ja malament per si mateix”, són unes altres de les paraules que Ylenia li dedica a este col·lectiu que porta anys lluitant perquè se li reconeguen els seus drets i la seua llibertat d’estimar. Es mostra en contra de la llei trans i tot el que diu podria considerar-se com un delicte d’odi.

La guerra entre Ylenia i Elsa Ruiz

Però els atacs de Ylenia no van en genera, sinó que també entra en una guerra personal contra la monologuista, youtuber i col·laboradora Elsa Ruiz: “Qui està pitjor? Tu, que et penses que ets una dona, o jo? Per a mi, ets home. Maromo”.

Es fixen les marques en Ylenia?

Parlem amb experts en màrqueting perquè ens donen la seua opinió sobre este tema i ens asseguren que, avui dia, no hi hauria cap marca interessada a col·laborar amb Ylenia perquè “és un perfil violent i negatiu”: “Està caient en picat“, insisteixen. Ens consta que Ylenia veu el programa, mostra el seu empipament per què vam mostrar d’ella, però quan la cridem no ens agafa el telèfon.

<

>

EL MÉS LLEGIT

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...

Tanquen 17 parcs naturals de la Comunitat fins dilluns per a prevenir incendis

Serra d’Irta, Penyagolosa, Desert de les Palmes, Tinença de Benifassà, Serra d’Espadà, Serra Calderona, Chera-Sot de Chera, Puebla de San Miguel, Túria, Falçs del Cabriol, Serra de Mariola, Font Roja, Montgó, Serra Gelada, Prat de Cabanes-Torreblanca, Marjal Pego-Oliva i la zona forestal de L’Albufera.

Mor l’actriu Anne Heche

La seua família havia confirmat al migdia hora espanyola que la seua situació era irreversible i fatal

Mor ofegat un home a la platja del Port de Sagunt

El dron ha pogut accedir a ell i llançar-li un jupetí salvavides però en aqueix moment s'ha desmaiat.