El 99,9 % dels grups d’alumnes acaba sense incidències l’última setmana d’octubre

Compartir:

Durant l’última setmana d’octubre, el 99,9 % dels grups han seguit les classes presencials sense que s’haja presentat cap incidència. Les autoritats sanitàries han determinat el confinament de 41 grups de 29 centres educatius. Això vol dir que el 98,5 % dels centres educatius ha conclòs la setmana sense cap aula confinada.

S’ha determinat el confinament de 25 grups de 16 centres educatius. A més, s’han desconfinat 17 grups de 12 centres educatius i romanen confinats, de setmanes anteriors, 16 grups de 13 centres. Per tant, el total acumulat de grups confinats és de 41 aules de 29 centres educatius.

Entre la població escolar d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP s’han detectat un 0,01 % de positius actius del total de l’alumnat. Amb l’aplicació dels protocols i les mesures de seguretat, Salut Pública ha establit l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 0,1 % d’alumnes.

Pel que fa al personal docent, s’han confirmat un 0,02 % de positius actius del total del professorat. Amb l’aplicació de les mesures de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,02 % del professorat.

Per comarques, el 98,8 % dels centres educatius de les comarques d’Alacant no té cap grup confinat. El 99,9 % dels grups d’alumnes d’estes comarques rep classes presencials amb total normalitat.

Durant la setmana passada, a les comarques d’Alacant, s’han confinat 4 grups de 4 centres, s’han desconfinat 10 grups de 6 centres educatius i romanen confinats, d’altres setmanes, 5 grups de 4 centres educatius. Per tant, el total acumulat de grups confinats a les comarques d’Alacant és de 9 aules de 8 centres educatius.

A les comarques d’Alacant s’ha registrat un 0,01 % de casos positius en l’alumnat. Amb l’establiment dels protocols i les mesures de seguretat, s’ha determinat l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 0,1 % d’alumnes.

Pel que fa al professorat, a les comarques d’Alacant, s’ha registrat un 0,01 % de docents positius actius. Amb l’aplicació de les mesures de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,01 % del professorat.

A les comarques de Castelló, el 95,8 % dels centres educatius no té cap grup confinat. El 99,7 % dels grups d’alumnes d’estes comarques fa classes presencials sense problemes.

Al llarg de la setmana passada, a les comarques de Castelló, s’ha determinat el confinament d’11 grups de 7 centres educatius, s’ha desconfinat 3 grups de 2 centres i romanen confinats, d’altres setmanes, 6 grups de 4 centres educatius. Per tant, el total acumulat de grups confinats a les comarques de Castelló és de 17 aules d’11 centres educatius.

Entre l’alumnat de les comarques de Castelló hi ha un 0,04 % de positius actius del total de l’alumnat. Amb l’establiment dels protocols i les mesures de seguretat, s’ha determinat l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 0,3 % d’alumnes.

Pel que fa al professorat de les comarques de Castelló, s’ha registrat un 0,03 % de positius actius. Amb l’aplicació de les mesures de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,04 % del professorat.

A les comarques de València, el 99 % dels centres educatius no té cap grup escolar confinat. El 99,9 % dels grups fa classes presencials amb total normalitat.

Durant la setmana passada, a les comarques de València, s’ha determinat el confinament de 10 grups de 5 centres educatius, s’han desconfinat 4 grups d’altres tants centres educatius i romanen confinats, d’altres setmanes, 5 grups de 5 centres educatius. Per tant, el total acumulat de grups confinats a les comarques de València és de 15 aules de 10 centres educatius.

Entre l’alumnat de les comarques de València, n’hi ha un 0,01 % de positius actius. Amb l’establiment dels protocols i les mesures de seguretat, s’ha determinat l’aïllament preventiu, perquè han sigut contacte estret amb positius, d’un 0,04 % d’alumnes.

Pel que fa al professorat, a les comarques de València, s’ha registrat un 0,02 % de positius actius. Amb l’aplicació de les mesures de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, s’ha determinat l’aïllament preventiu d’un 0,02 % del professorat.

Cal recordar que les famílies poden informar-se sobre les mesures de seguretat establides en els centres educatius per mitjà del webaulasegura.es‘. El portal inclou els protocols de seguretat, higiene, protecció i gestió de casos establits en els centres educatius per a fer front a la COVID-19 i respon a preguntes freqüents que es generen. A més, disposa del centre d’atenció telefònica 900 300 555.

EL MÉS LLEGIT

Un bebé cau a terra res més nàixer i es fractura el crani

La xicoteta Olivia va resultar ferida greu i va haver de ser intervinguda per una fractura cranial després de caure a terra en el part

Els productors de cítrics de la Comunitat deixen d’ingressar quasi 400 milions d’euros

La Unió reclama una sèrie de propostes relacionades amb els preus, promoció, importacions o sanitat vegetal

Oferta d’ocupació a Bunyol per a socorristes, taquillers i personal de neteja

El termini de presentació de sol·licituds estarà disponible fins al pròxim 26 de maig a les 14 hores

FACUA denuncia en l’AEPD la difusió d’un vídeo de les xiquetes violades a Burjassot

La cofundadora de Vox Cristina Seguí va publicar en Twitter i Telegram el vídeo, tret del compte d'Instagram d'una de les menors