Alemanya registra altres 23.000 nous contagis per coronavirus i amplia restriccions

Compartir:

L’actualitat del coronavirus hui diumenge 07 de novembre ve marcada per l’augment de la incidència acumulada a Europa en més d’un 55%. A Espanya, en els últims 14 dies se situa en 53,77 casos per cada 100.000 habitants. La situació d’ascens de casos és similar en la resta de països. A Alemanya, que ha registrat este diumenge 23.000 nous contagis, ja està per sobre de 180, el doble que fa dos setmanes.

<

>

L’estat alemany de Baviera endureix restriccions mentre el país registra altres 23.000 nous contagis

L’estat alemany de Baviera, en el sud del país, ha endurit les restriccions contra la propagació del coronavirus en un moment en què el país està vivint un enorme repunt de casos diaris, amb més de 23.000 en les últimes hores. Només vacunats i recuperats amb prova negativa podran accedir ara a espais públics tancats com a restaurants. Els test ràpids d’antígens seran insuficients, i serà necessari l’ús de màscares FFP2 en la majoria dels llocs.

 

<

>
Baviera és, darrere de Saxònia i Turíngia, l’estat més afectat per la nova ona actual, que deixa este diumenge 23.543 nous contagis i 37 morts, fins a un total de 4,76 milions d’afectats i 96.525 decessos. La incidència setmanal de casos per cada 100.000 habitants, un dels apartats que està rebent més atenció, aconsegueix ja els 191 contagis, el doble que la setmana passada. No obstant això, el factor predominant continua sent l’ocupació de les UCI. En el cas de Baviera, hi ha 552 persones connectades a un respirador artificial per a sobreviure, i es tem que el número augmente en els pròxims dies.

<

>

 

EL MÉS LLEGIT

És beneficiosa la jornada laboral de quatre dies?

A Espanya, existeix una iniciativa per a realitzar un projecte pilot de reducció de jornada

Sabies que menges plàstic diàriament?: Com afecta la salut?

Ja hi ha estudis que confirmen que els microplàstics es troben en la sang humana i que 8 de cada 10 persones estan afectades

Has de viatjar per Europa? T’expliquem on continua sent obligatori el passaport covid

Alguns països ja no exigeixen el passaport covid per a viatjar i entrar al territori

Aquests són els indicadors clau per a mesurar el canvi climàtic en 2021

L'ONU exigeix accelerar l'impuls a les energies renovables, triplicar les inversions privades i públiques en aquest camp i posar fi als subsidis als combustibles fòssils