Els barris de València amb major incidència del coronavirus: Olivereta, Tres Forques i Fontsanta

Compartir:

 

València és la ciutat valenciana més afectada pel coronavirus. D’esta manera ho revelen les últimes actualitzacions per municipis de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. A pesar d’això, la incidència no és igual en tots els barris.

 

Els barris més afectats pel Covid-19 són Jesús, Patraix, Olivereta, Tres Forques, Fontsanta, Extramurs i Arrancapins, segons ha confirmat la regidora del Cicle Integral de l’Aigua, Elisa Valía, a ‘Levante-EMV’.

 

En concret són tres els barris que més preocupen: Olivereta, Tres Forques i Fontsanta, a on les PCR fetes a les mostres d’aigües residuals presenten una major concentració del virus, segons els últims resultats de les anàlisis.

 

Valía assegura que estos tres barris són les zones d’actuació prioritàries, mentres que els altres barris presenten dades «mitjanes i estabilitzades».

EL MÉS LLEGIT

Pedro Sánchez avança les eleccions generals al 23 de juliol

El president del Govern ha anunciat hui que dissol les Corts Generals i convoca les eleccions generals per al 23 de juliol.

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.