Un catamarà és denunciat a Dénia amb 120 persones a bord bevent i ballant sense mascareta

Compartir:

Sanitat Exterior ha confinat un vaixell mercant de grans dimensions en el Port d’Alacant per un brot de coronavirus que afecta 19 tripulants, un d’ells ingressat a l’Hospital General.

Estaven de festa i sense mascareta

Pareix que la Policia Local va sorprendre diumenge passat un catamarà que, a manera de discoteca flotant, portava a bord 120 persones que celebraven una festa. L’embarcació anava equipada amb llums i equip de so, els passatgers ballaven i bevien sense respectar cap de les mesures Covid, inclosa l’obligatorietat de dur mascareta.

Una excursió nocturna

La intervenció va començar arran d’una cridada a la Policia Local. Agents del cos es van acostar al port de Dénia, on van interceptar el catamarà i procediren a desallotjar-lo. Fonts de l’Ajuntament expliquen que inicialment l’activitat es venia com una excursió nocturna, però va acabar convertint-se en una festa, sense cap mesura de seguretat, que va allargar-se fins ben entrada la matinada.

Expedient obert

La policia ha obert un expedient a l’empresa organitzadora i ha imposat diverses denúncies, també a gran part de les persones que estaven a bord del vaixell, per incomplir la normativa de prevenció de la Covid-19. Ja s’ha donat part a la Conselleria de Justícia perquè envie la proposta de sanció.

Procedent d’Algèria

L’embarcació, de bandera danesa, arriba procedent d’Orà (Algèria) després d’haver fet escala a Tenerife i és fins al moment, només ha transcendit l’hospitalització d’una persona, ja que les 18 restants es troben amb simptomatologia lleu. Es tracta del primer brot que afecta el trànsit navilier en el Port de la ciutat alacantina.

EL MÉS LLEGIT

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.

Un jutjat de València obre una investigació pels insults racistes a Vinicius

La magistrada acorda citar a declarar com a investigats els tres espectadors que van ser detinguts esta setmana per la Policia Nacional