Els centres de salut alerten d’un possible col·lapse davant l’augment de casos de Covid-19

Compartir:

A causa de l’augment de casos de Covid-19 els ambulatoris alerten que van directes al col.lapse.

La causa del col·lapse dels centres de salut

Els centres de salut es col·lapsen per diversos motius. Es deu al fet que hi ha més infeccions respiratòries, es vacuna a la gent de la grip i també l’administració de les terceres dosis.

Passaport Covid

Són moltes les causes per les quals la gent acudeix als centres de salut com per exemple sol·licitar el passaport covid. L’augment de casos per la variant ómicron ha provocat que moltes comunitats autònomes sol·liciten el passaport covid.

A Navarra, des de fa mesos ensenyen a usar la targeta sanitària virtual des de fa mesos a l’Escola de Salut. El mateix ocorre a Catalunya o a Madrid.

8 casos de ómicron a Espanya

La variant ómicron ha aterrat a Espanya, on ja són vuit els casos amb esta variant. La Comunitat de Madrid ha confirmat quatre casos. Balears també confirma dos casos de coronavirus de ómicron i a Catalunya també s’han confirmat altres dos casos.

Esta variant escapa a la resposta immunitària de les vacunes

El Ministeri de Sanitat explica que “augmenta l’evidència” que esta variant “escapa a la resposta immunitària de les vacunes”.

“Des de l’última actualització, s’han detectat nombrosos casos de ómicron en l’àmbit mundial i augmenten les evidències que esta variant escape a la resposta immunitària originada per les variants prèvies i per les vacunes”, explica.

Quins són alguns dels signes i símptomes de la COVID-19?

La infecció pot cursar amb símptomes respiratoris com a febre, tos o sensació de falta d’aire; amb símptomes inespecífics com l’alteració del gust, de l’olfacte, dolors musculars, diarrea, dolor toràcic o mal de cap entre altres; o també pot cursar de forma asimptomàtica.

Què significa tenir anticossos del coronavirus (COVID-19)?

Els anticossos es produeixen com a reacció de l’organisme per a defensar-se del virus, per això els diem defenses. No obstant això, tenir anticossos no demostra que vostè està totalment protegit i només demostra que ha estat en contacte amb el coronavirus.forma

<

>

<

>

<

>

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...