Els centres de salut alerten d’un possible col·lapse davant l’augment de casos de Covid-19

Compartir:

A causa de l’augment de casos de Covid-19 els ambulatoris alerten que van directes al col.lapse.

La causa del col·lapse dels centres de salut

Els centres de salut es col·lapsen per diversos motius. Es deu al fet que hi ha més infeccions respiratòries, es vacuna a la gent de la grip i també l’administració de les terceres dosis.

Passaport Covid

Són moltes les causes per les quals la gent acudeix als centres de salut com per exemple sol·licitar el passaport covid. L’augment de casos per la variant ómicron ha provocat que moltes comunitats autònomes sol·liciten el passaport covid.

A Navarra, des de fa mesos ensenyen a usar la targeta sanitària virtual des de fa mesos a l’Escola de Salut. El mateix ocorre a Catalunya o a Madrid.

8 casos de ómicron a Espanya

La variant ómicron ha aterrat a Espanya, on ja són vuit els casos amb esta variant. La Comunitat de Madrid ha confirmat quatre casos. Balears també confirma dos casos de coronavirus de ómicron i a Catalunya també s’han confirmat altres dos casos.

Esta variant escapa a la resposta immunitària de les vacunes

El Ministeri de Sanitat explica que “augmenta l’evidència” que esta variant “escapa a la resposta immunitària de les vacunes”.

“Des de l’última actualització, s’han detectat nombrosos casos de ómicron en l’àmbit mundial i augmenten les evidències que esta variant escape a la resposta immunitària originada per les variants prèvies i per les vacunes”, explica.

Quins són alguns dels signes i símptomes de la COVID-19?

La infecció pot cursar amb símptomes respiratoris com a febre, tos o sensació de falta d’aire; amb símptomes inespecífics com l’alteració del gust, de l’olfacte, dolors musculars, diarrea, dolor toràcic o mal de cap entre altres; o també pot cursar de forma asimptomàtica.

Què significa tenir anticossos del coronavirus (COVID-19)?

Els anticossos es produeixen com a reacció de l’organisme per a defensar-se del virus, per això els diem defenses. No obstant això, tenir anticossos no demostra que vostè està totalment protegit i només demostra que ha estat en contacte amb el coronavirus.forma

<

>

<

>

<

>

EL MÉS LLEGIT

Processen per violència masclista David Leo, l’Estudiant de ‘El cazador’, i guanyador de ‘Pasapalabra’

Encara que l'enregistrament està acabat, fonts de la televisió pública asseguren que RTVE sospesa no emetre els programes ja gravats

Coneix ací com registrar-se per demanar els descomptes de fins al 90% en viatges per a joves

Els descomptes s'apliquen a bitllets senzills i d'anada i tornada per viatjar entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023 per Espanya i Europa

El suïcidi és la quarta causa de morts entre joves de 15 a 19 anys a Espanya

Psicòlegs reunits este a València adverteixen que s'han multiplicat gairebé per 20 les consultes en els darrers 12 anys

Al Pacino, de 83 anys, anuncia que serà pare per quarta vegada amb la seua parella de 29

L'actor estatunidenc Al Pacino es convertirà en pare per quarta vegada als 83 anys al costat de la seua parella Noor Alfallah, de 29....