Macrobotellots de moters sense mascareta a Xest. El veïnat es queixa

Divendres a la nit la policia va posar vora un centenar de multes per no respectar les mesures anti-Covid, fer soroll o conduir sota els efectes de l'alcohol o altres drogues

Després de l'any passat, enguany el públic ha tornat al Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana a Xest (Foia de Bunyol), però la situació de pandèmia ha portat a prohibir que muntaren barres als carrers. Tampoc s'han autoritzat les revetles. A més, no s'hi pot acampar, els aforaments estan restringits i els bars i restaurants han de tancar abans de la una i mitja de la matinada.

En marxa un dispositiu policial

Ha arribat molta gent i el que queda de cap de setmana s'espera més. En total més de 70.000 aficionats i aficionades. Des de divendres està en marxa un dispositiu policial de més de 1.700 agents.

La queixa del veïnat

El veïnat critica que no es complisquen les mesures sanitàries ni es respecte el seu dret al descans. Els agents van posar vora un centenar de multes per no respectar les mesures anti-Covid, fer soroll o conduir baix els efectes de l'alcohol o altres drogues este divendres a la nit. Per a evitar que es repetisca esta situació, es reforçaran els controls policials.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Països Baixos imposa el confinament parcial" "408 nous casos i tres noves defuncions de coronavirus en la Comunitat Valenciana"