Macrobotellots de moters sense mascareta a Xest. El veïnat es queixa

Compartir:

Després de l’any passat, enguany el públic ha tornat al Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana a Xest (Foia de Bunyol), però la situació de pandèmia ha portat a prohibir que muntaren barres als carrers. Tampoc s’han autoritzat les revetles. A més, no s’hi pot acampar, els aforaments estan restringits i els bars i restaurants han de tancar abans de la una i mitja de la matinada.

En marxa un dispositiu policial

Ha arribat molta gent i el que queda de cap de setmana s’espera més. En total més de 70.000 aficionats i aficionades. Des de divendres està en marxa un dispositiu policial de més de 1.700 agents.

La queixa del veïnat

El veïnat critica que no es complisquen les mesures sanitàries ni es respecte el seu dret al descans. Els agents van posar vora un centenar de multes per no respectar les mesures anti-Covid, fer soroll o conduir baix els efectes de l’alcohol o altres drogues este divendres a la nit. Per a evitar que es repetisca esta situació, es reforçaran els controls policials.

 

EL MÉS LLEGIT

‘Valencians al món’ recorre el cor d’Europa: d’Àustria a Eslovàquia per la ruta del Danubi

El programa solca aquest dimecres el segon riu d’Europa, que passa per deu països.

Agoney, Alice Wonder, Fusa Nocta i Megara, a la final del Benidorm Fest 2023

Fusa Nocta, de Gandia, passa a la final del dissabte 4 de febrer, però s'acomiaden la representant alacantina, Sofia Martín, i el valencià, Aritz Arén

El salari mínim puja fins a 1.080 euros al mes en 14 pagues

El president del govern, Pedro Sánchez, ha anunciat que esta pujada es realitzarà amb efectes retroactius per situar-lo en el 60% del salari mitjà espanyol

El 66% de les fosses valencianes de la dictadura ja s’han excavat i hi ha localitzades 2.166 víctimes

La Generalitat crea un nou portal de Memòria Democràtica amb un cens de víctimes i vestigis franquistes
CatalanSpanish