Sanitat confirma 18 brots de coronavirus en el territori valencià

Compartir:

 

La Conselleria de Sanitat i Salut Pública ha confirmat este dilluns 18 brots nous de coronavirus en el territori valencià., que afecta a un total de 81 persones. De tots ells, 12 dels focus estan concentrats en la ciutat de València, amb 53 persones contagiades en tots ells. Els orígens dels brots de València són: 9 de caràcter social, 1 laboral i els altres 2 d’oci nocturn.

 

En la localitat de Bolbaite, en la Canal de Navarrés (València), hi ha un brot amb 5 persones contagiades, d’origen d’oci nocturn. Un altre està en Requena, en la Plana d’Utiel (València), amb 3 positius d’origen social. En Gandia, la Safor (València), se suma altre focus amb 4 casos d’origen social.

 

A demés, en el municipi d’Orpesa, en la Plana Alta (Castelló), s’ha detectat altre brot amb un total de 4 contagis d’origen social. Un altre dels 18 brots està en Manises, en l’Horta (València), amb 5 persones amb positiu d’origen social. L’últim focus està en Museros, en l’Horta Nord (València), amb 3 positius d’origen social.

EL MÉS LLEGIT

Els espanyols practiquen sexe 2,5 vegades per setmana

El Top 5 provincial ho ocupen Salamanca, Orense, Àvila, Zamora i Sòria, on se superen les tres relacions setmanals

Mor un xiquet de 5 anys a la platja de Canet d’en Berenguer

La mare del xiquet es trobava amb ell i un germà més petit, quan de sobte, ha perdut de vista la criatura.

OCU presenta demanda col·lectiva contra Apple

Concretament la demanda és per pràctiques comercials enganyoses en nom de més de 400.000 afectats per obsolescència programada en gamma iPhone 6

95 dies d’espera a l’abril per a una intervenció quirúrgica en la Comunitat 

Disminueix el nombre de pacients pendents d'una operació als hospitals de la Comunitat Valenciana