La vacunació dels alumnes de 17 i 18 anys començarà l’última setmana d’agost

El primer municipi on s'ha iniciat aquesta estratègia és Gandesa.
El primer municipi on s'ha iniciat aquesta estratègia és Gandesa.

La Comunitat Valenciana començaran el procés d’immunització dels estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius -joves de 17 i 18 anys- l’última setmana del mes d’agost i es desenvoluparà en els centres de vacunació.

Així ho ha anunciat la consellera de Sanitat, Ana Barceló, que este dilluns ha mantingut amb el conseller d’Educació, Vicent Marzà, una reunió preparatòria del procés de vacunació de cara a l’inici del pròxim curs escolar.

Barceló ha asseverat que esta planificació “obeeix a l’agilitació del procés de vacunació i l’increment de dosi que s’enviaran a la Comunitat Valenciana durant el mes que ve i el següent, tal com s’ha compromés el Ministeri de Sanitat”.

Per part seua, Vicent Marzà ha explicat que els equips dels dos departaments s’han citat a una nova trobada que tindrà lloc el pròxim 6 d’agost per a, una vegada es dispose de més detalls sobre les previsions d’enviaments i dosis disponibles, tancar els aspectes relacionats amb la vacunació de l’estudiantat d’educació secundària.