Sanitat instal·la punts de vacunació sense cita prèvia contra la COVID en tota la Comunitat

Compartir:

Aquesta setmana es vacunarà sense cita a l'Hospital La Malva-rosa, Hospital General de Castelló, Orihuela, Gandia, entre altres localitats

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública continua impulsant la vacunació enfront de la COVID-19, gràcies a la instal·lació de punts de vacunació sense cita prèvia distribuïts per tota la Comunitat Valenciana.

L’objectiu és facilitar que totes aquelles persones que estan pendents de rebre alguna dosi de la vacuna COVID-19, bé perquè han passat la malaltia o per qualsevol altre motiu, puguen acostar-se a qualsevol dels punts de vacunació per a rebre-la sense necessitat de cita prèvia.

D’aquesta manera, des de la Conselleria de Sanitat es pretén agilitar el procés de vacunació perquè tota la població puga comptar amb la pauta completa segons els criteris establits en el calendari de vacunació COVID.

Punts de vacunació sense cita

Aquests són els punts de vacunació sense cita d’aquesta setmana. La Conselleria de Sanitat anirà actualitzant els punts de vacunació, que es podran consultar a través de les xarxes socials (Twitter, Instagram o Facebook).

Així, a la província de València s’obrin aquesta setmana el centre de salut d’Ador (de dilluns a divendres, de 13.30 hores a 15.00 hores) i el centre de salut de Corea, a Gandia (de dilluns a divendres, de 12.30 hores a 14.30 hores). A més, l’Hospital la Malva-rosa romandrà obert des de demà dia 5 de juliol de dilluns a divendres (de 16.00 hores a 20.30 hores).

Durant el mes de juliol també hi ha jornades de vacunació sense cita en el centre de salut de Llíria (dilluns, de 13.00 a 15.00 hores), centre de salut de Paterna El Clot (dilluns, sol adults, i dijous, vacuna pediàtrica, d’11.00 a 13.00 hores), centre de salut de Burjassot II (dimarts, de 10.00 a 12.30 hores), centre de salut de Bétera (dimecres, de 15.30 hores a 19.30 hores) i centre de salut de Godella (dimecres, de 15.30 a 19.30 hores).

A més, es vacunarà sense cita en el centre de salut de la Pobla de Vallbona (dimecres, de 15.30 hores a 19.30 hores), Escola de Persones Adultes de l’Eliana (dijous, de 15.00 a 17.00 hores), centre de salut de Benimàmet (dijous, de 12.30 hores a 15.00 hores), centre de salut de Benaguasil (divendres, de 12.00 a 14.00 hores) i en el centre de salut de Moncada (divendres, de 12.30 a 14.00 hores).

Així mateix, aquesta setmana roman obert el punt de vacunació instal·lat en el Pati dels Tarongers, annex a l’Hospital General Universitari de Castelló (el dimarts 5 de juliol, de 16.00 a 21.00 hores) i el punt de vacunació de l’Escorratel, a Orihuela (el dimecres 6 de juliol, de 15.00 a 20.00 hores).

A més, en el Centre d’Especialitats de Benidorm, pertanyent al Departament de la Marina Baixa, s’obri en setmanes alternes un punt sense cita de 16 hores a 20 hores, i a l’Hospital Universitari de Torrevieja hi ha previstes noves jornades de vacunació sense cita la setmana de l’11 de juliol.

Aquests punts sense cita se sumen a la vacunació amb cita que es continua desenvolupant en tots els departaments de salut. En aquest cas, l’administració de la vacuna es realitza en els corresponents centres de salut o en punts habilitats expressament, com l’Hospital General Universitari Doctor Balmis (Alacant), on es vacuna amb cita de dilluns a divendres.

Les persones que tinguen dosis pendents per a completar la pauta de vacunació poden demanar cita en el seu centre de salut o bé consultar les xarxes dels departaments de salut per a conéixer els punts sense cita habilitats a cada moment.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...