Instal·len les Creus de Maig en carrers i places de València

Compartir:

L'Associació 'Lo Rat Penat' ha convocat una nova edició del concurs d'Encreuaments de Maig

L’Associació ‘Lo Rat Penat‘ ha convocat una nova edició del concurs d’Encreuaments de Maig, que organitza tradicionalment en col·laboració amb l’Ajuntament de València, en el qual participen entitats culturals i comerços, Junta de Festes, Comissions Falleres, parròquies, col·legis i també particulars dins del terme municipal de València.

Les creus, com és tradició, han d’estar confeccionades en flor natural i fresca, si bé poden utilitzar-se complements ornamentals com a flor seca, plantes, pedra rocosa, jocs d’aigua, llum o qualsevol altre efecte que ajude al conjunt. Per això, queden desqualificades del concurs aquelles creus fetes en paper de seda, plàstics o materials que imiten o substituïsquen a la flor, així com les que no estiguen instal·lades al pas del jurat que ha tingut lloc hui, dia 3 de maig, festa de la Santa Cruz.

El jurat tindrà en compte per a la seua valoració la quantitat i qualitat de la flor, la varietat de les espècies vegetals i florals, la composició cromàtica, la simbologia, els elements i la flora autòctona, la presència d’aigua, els elements estructurals, el disseny, la innovació, l’originalitat i en general tots aquells detalls que ajuden a realçar la imatge de la Santa Cruz, indiquen des de ‘Lo Rat Penat’.

EL MÉS LLEGIT

‘A la Lluna de Metrovalencia’, el nou servei nocturn de la línia 10

Els últims tramvies entre Alacant, Ciutat Arts i Ciències-Justícia i Natzaret seran aproximadament fins a les 2 hores i 30 minuts

El CJV aconsegueix els suports per a la creació d’un alberg públic juvenil

Actualment la ciutat només disposa d'un alberg públic a la zona protegida del Saler

En perill el procés judicial per les contradiccions de les xiquetes de Burjassot

Les dos menors han explicat què va ocórrer el dia de les suposades agressions sexuals

Rescaten tres banyistes en una platja de Guardamar del Segura

Un agent de la Guàrdia Civil va realitzar les maniobres de reanimació cardiopulmonar, mentre que el seu company es ficava en l'aigua per a traure a un home