Penélope Cruz i Javier Bardem nominats als Òscar 2022

Compartir:

L’actriu Penélope Cruz i l’actor Javier Bardem estan nominats com a millors actors als Óscar 2022 en les seues respectives categories per les seues interpretacions en les pel·lícules ‘Madres paralelas’ i ‘Ser los Ricardo’.

A banda d’aquests dos consolidats artistes del sèptim art espanyol, l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques de Hollywood també ha reconegut la vàlua del curt d’animació espanyol ‘El parabrisas’ del director Alberto Mielgo i la banda sonora d’Alberto Iglesias per a ‘Madres paralelas’. On hi ha hagut menys sort ha sigut amb la candidatura de ‘El buen patrón’, que s’ha quedat fora de les candidates a millor pel·lícula estrangera.

La gala d’entrega de les estatuetes esdevindrà el pròxim 27 de març amb un acte presencial. Les principals favorites per a triomfar són ‘El poder del perro’ de Jane Campion amb 12 nominacions: millor pel·lícula, direcció, guió adaptat i per a quatre dels seus protagonistes; entre altres. La seua competidora més directa serà ‘Dune’ de Denis Villenueve que acumula 10 nominacions, sobretot les que tenen a veure amb la tècnica.

EL MÉS LLEGIT

La tragèdia de Melilla suma morts mentre es frustra un altre intent a Ceuta

El Marroc prepara l'enterrament dels migrants morts a Melilla sense autòpsia ni investigació

Menys calor, més núvols i ruixats per començar la setmana

L'inici de la setmana ens portarà més núvols, algun ruixat i les temperatures encara podrien baixar un pèl més

Els solters majors de 50 són més oberts de ment

El 37% dels solters sènior els agrada la forma en què el seu cos canvia amb el pas del temps

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador