Rigoberta Bandini estrena el videoclip de ‘Ay, Mamá’

Compartir:

Coincidint amb el Dia de la Mare, la cantant catalana ha llançat el seu nou videoclip

Convertit ja en un dels himnes del feminisme a Espanya, el tema ‘Ay, Mamá’ de Rigoberta Bandini estrena aquest diumenge, coincidint amb el Dia de la Mare, el seu videoclip. Dirigit per Salvador Sunyer i produït per Demà, el vídeo musical és un espectacle visual on la fantasia s’uneix a les reivindicacions de la cançó.

Amb el seu ‘Ay, Mamá’, la cantant catalana es va quedar a les portes de ser la representant espanyola en Eurovisió. Encara que no ho va aconseguir, la seua cançó s’ha convertit en un himne i l’ha portada a ocupar els llocs més alts en les llistes de reproducció del país.

El vídeo que estrena hui reivindica la maternitat i els pits femenins al llarg de la història. A més, inclou imatges del popular quadre de Delacroix, ‘La llibertat guiant al poble’, coincidint amb una de les frases de la cançó que resa: “traure’s un pit fora al pur estil Delacroix”.

“Milions de gràcies a tot l’equip que ho ha fet possible”, escrivia en Instagram la cantant, anunciant així l’estrena del nou videoclip.

EL MÉS LLEGIT

Investiguen una violació grupal a una xiqueta de dotze anys a Burjassot

Una amiga de la víctima també va patir una agressió sexual per part d'un jove en una casa abandonada

Un camió del fem explota en ple centre de València

El vehicle, del servei municipal de recollida de residus, s'ha incendiat als voltants de la plaça de Sant Agustí i ha provocat una bola de foc

‘Valencians al món’ visita la capital mundial de l’entreteniment: Las Vegas

Famosa pels seus casinos i pels casaments ràpids, À Punt viatja a l’anomenada ‘Ciutat del pecat’.

Detingut un repartidor d’una empresa de paqueteria per assetjar a una clienta

Va intentar contactar fins a nou vegades amb ella i li va enviar un vídeo de contingut sexual