Dan Sur, el raper que s’ha implantat quirúrgicament cadenes d’or al cap


Rebre les notícies de València Diari

Les xarxes socials estan canviant molt les coses i els influencers, Tiktokers, cantants, artistes… estan disposats a fer el que siga per guanyar seguidors. És el cas de Dan Sur, un raper i productor musical mexicà que ha saltat a la fama per una cosa molt diferent de la música. Ha decidit afaitar-se el cap i, en lloc de les trenes que lluïa fins ara, s’ha implantat quirúrgicament unes cadenes d’or, convertint-se en la primera persona coneguda que pren esta decisió.

Aspecte viral

Encara que el músic va dur a terme este procés el mes d’abril passat, ha estat ara quan el seu aspecte s’ha fet viral. De fet, els seus seguidors en les xarxes socials s’han multiplicat de tal manera que ha passat de tenir poc més de 10.000 followers en Instagram a sumar més de dos milions.

<

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Sur (@dansurig)

>

El seu objectiu

Ha estat el mateix Donen Sud qui ha explicat la raó que li va portar a enfrontar-se a esta operació que li ha fet transformar-se completament: “La veritat és que volia fer una cosa diferent perquè veig que tots es tenyeixen ara el cabell. Espere que no tots em copien ara“. No sembla que els seus companys de professió ho vagen a fer.

<

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Sur (@dansurig)

>

El rap de l’or

El raper ha explicat com va ser l’operació: “S’implanta un ganxo al meu cap i este ganxo té altres ganxos i tots estan enganxats en el meu crani, baix la meua pell“. El que no ha explicat és la sensació que té amb el seu nou pèl, però sí que està feliç perquè és “el primer raper a tenir un cabell daurat implantat en la història de la humanitat“.

Tot per la fama

Els vídeos de TikTok de Dan Sud també han disparat les seues visites des de la seua operació i ara és normal que les respostes a altres usuaris o els enregistraments en les quals està assajant o cantant sumen més d’un milió de reproduccions. Volia aconseguir la fama coste el que coste i ho ha aconseguit, encara que per a això haja de conviure ara diàriament amb cadenes d’or penjant per la seua cara. Donen Sud ha explicat que es lleva les cadenes d’or cada nit per a poder dormir, ja que si no seria impossible. Com cadascuna penja d’un ganxo diferent, no té problema per a llevar-les-hi, encara que reconeix que és un procés per al qual necessita ajuda perquè, en cas contrari, “estaria tota la nit”. A més, assegura que cadascuna de les cadenes val 100.000 dòlars, una mica més de 80.000 euros, per la qual cosa podria haver-se gastat més de 3 milions d’euros en total.

<

@dansurtiktok Reply to @kotkitloco #HPRadicalReuse #pactoconeldiablo #lanuevaola #parati❤️ #pelodeoro #dansur #tiktok #parati #viral ♬ Heroine – Dutch Disorder

>

L’amor dels rapers

El cas de Dan Sud no és únic. Els rapers són coneguts pel seu amor per l’or i les pedres precioses i un bon exemple és Lil Uzi Vert. Va decidir implantar-se un diamant rosa en el front que estava valorat en 20 milions d’euros i va estar a punt de perdre-ho en un concert quan li ho van arrencar en un moment d’èxtasi amb el públic.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies