Localitzen a totes les persones desaparegudes després de l’incendi en les discoteques de Múrcia


Després del fatídic incendi declarat en les discoteques de les Talaies de Múrcia que ha deixat almenys 13 morts i 24 ferits.

Almenys sis morts en l’incendi d’una discoteca a Múrcia


Rebre les notícies de València Diari
Segons fonts de l’Ajuntament de Múrcia, els serveis d’Emergències seguixen amb els treballs de runa i apuntalament de les discoteques Teatre, Fonda Milagros i Golden que l’incendi de dissabte passat va deixar amb les estructures molt malmeses.
Tot i que encara no es coneixen les causes del foc, una part de l’estructura del sostre va caure sobri diverses persones que eren a l’interior. Les hipòtesis apunten que un curtcircuit podria ser el motiu del qual s’incendiés la instal·lació elèctrica.

A hores d’ara, hi ha dos persones que es troben en parador desconegut, ja que tres persones que estaven sense localitzar, han contactat amb els seus familiars i, pel que sembla, no es trobaven a les discoteques de les Talaies de Múrcia.

Durant el matí, es realitzaran les autòpsies a les tretze víctimes que van morir a l’incendi, però les tasques d’identificació podrien durar diversos dies més. 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies