El desplant d’Isabel Preysler a Lydia Lozano en l’aniversari de Tamara


Rebre les notícies de València Diari

Amb motiu del 40 aniversari de Tamara Falcó ahir divendres es va celebrar una festa on acudiren els seus familiars i amics, un total de 150 convidats que s’ho van passar en gran en el Palau de Saldaña en ple Barri de Salamanca de Madrid.

Una Tamara més feliç que mai

En el seu dia, Tamara Falcó arribava a la celebració feta un flam enfundada en un preciós vestit de festa color xampany i declarava davant els mitjans de comunicació que se sentia feliç. La filla d’Isabel Preysler s’havia encarregat de fins a l’últim detall de la festa, inclòs el menú que ella mateixa hauria dissenyat.

Lydia Lozano va ser una de les primeres persones a arribar a la festa, però, estava convidada?

Una de les persones que va acudir a l’aniversari, malgrat no estar convidada, va ser la colaboradora de ‘Sálvame‘, Lydia Lozano, i va ser precisament ella la que va protagonitzar un dels moments més incòmodes de la celebració. A la seua arribada al palau, Isabel Preysler es trobava atenent la premsa i en este moment es produïa el desplant de la filipina a la col·laboradora.

Lydia Lozano es va convertir en invisible

Lydia s’acostava efusivament a la mare de la complanyera, però esta feia cas omís i passava de llarg davant l’estupor de la canària i dels companys de premsa que presenciaven el moment. “Primer em sembla una injustícia que Lydia Lozano no estiga convidada a la festa i segon em sembla una injustícia que Isabel no salude a Lydia, una de les grans d’este país“, es queixava Nuria Marín en directe en el programa que estava presentant ‘Socialité‘ en Telecinco.

Així va ser el feston del 40 aniversari de Tamara Falcó

El 40 aniversari de Tamara Falcó serà recordat com un dels grans esdeveniments de 2021. La filla d’Isabel Preysler i el Carlos Falcó va muntar una festa en gran en la qual els convidats s’ho van passar en gran tal com van compartir en les seues xarxes socials.

Tamara i els seus convidats van estar en el Palau de Saldaña fins a la una del matí, moment en el qual es van traslladar fins a una discoteca en la qual va continuar la festa. Un menú de somni dissenyat per la mateixa Tamara, els convidats vestits d’autèntica gala, la millor música entre la qual no va faltar la d’Enrique Iglesias… Sens dubte un gran dia per a Tamara Falcó.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies