Detingut per acoltellar a cinc persones després de demanar-li el bitllet de bus a Itàlia


Rebre les notícies de València Diari

Un individu va ser arrestat anit en Rímini (nord d’Itàlia) després d’acoltellar a cinc persones, inclòs un xiquet que es troba molt greu, a les quals va atacar quan se li va demanar que mostrés el bitllet de l’autobús de línia en el qual viatjava, informen mitjans locals.

Viatjava sense billet

El detingut és un somali de 26 anys, que viatjava sense bitllet i quan dos inspectores li van demanar que ho exhibís, es va abalançar sobre elles i les va ferir, a una en el coll i a una altra en l’espatlla, mentre cridava frases sense sentit.

Va escapar de l’autobús

Després, el conductor va obrir la porta de l’autobús i va escapar fins al passeig marítim, on va amenaçar a diversos automobilistes i va ferir a altres tres persones, inclòs el menut, de 6 anys, també en el coll i que va arribar en condicions molt greus a l’Hospital de Malalts de Rimini.

Arrestat

Finalment va ser arrestat, després d’una llarga fugida, acusat d’intent d’assassinat, lesions i robatori, segons les mateixes fonts.

Investigacions

Després de les primeres investigacions, no han aparegut elements que vinculen al detingut, sense antecedents, amb ambients terroristes o extremistes, i ara s’intenta conéixer el mòbil de l’atacant.

Persona violenta i agressiva

L’arrestat, que vivia en una instal·lació de la Creu Roja, havia manifestat una personalitat violenta i agressiva, segons alguns testimonis, i no es descarta que estigués sota els efectes de les drogues quan van succeir els fets. Portava a Itàlia uns mesos i havia sol·licitat l’estatut de refugiat.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies