Diego Arrabal nega que Antonio David i Olga hagen trencat


Rebre les notícies de València Diari

La notícia de la setmana sens dubte és la separació entre Antonio David Flores i Olga Moreno, la notícia que va traure la revista “Lecturas” esta setmana passada. La parella tenen una filla en comú, de 8 anys.

En tots els programes del cor de Mediaset

En tots els programes de Mediaset han tractat el tema i les reaccions han estat moltes on els col·laboradors han opinat sobre la que s’ha convertit en la separació de l’any, o pot ser que la separació no siga tal?. Diego Arrabal, amic d’Antonio David, ha reconegut en ‘Viva la vida‘ que en la seua opinió les coses amb l’exguardia civil no s’estan fent bé: “Una cosa és fer periodisme i una altra molt diferent fer terrorisme“.

Antonio David i Olga no s’han separat

Amb estes paraules el paparazzi defensava la seua teoria: “Antonio David i Olga no s’han separat, pot ser que això ocórrega dins d’un any, però ara com ara ells continuen junts“. En opinió del col·laborador, Antonio David i Olga pot ser que travessen per una crisi, però ‘Lectures’ s’equivoca: “És inaguantable tot el que s’està dient d’ells estos dies, és normal que al final Olga es pregunte què hi ha de cert en tot el que s’està dient del seu marit“.

 

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

 

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies