Una dona s’enfada i penedeix després d’acceptar que li tatuen gratis el braç


Rebre les notícies de València Diari

Tatuar-se gratis. Esta era l’oferta que li van fer a una dona als Estats Units i que ella no va trigar a acceptar. El problema es va desencadenar quan va observar el resultat amb el qual hauria de conviure a partir d’este instant al seu braç. No li va agradar. Zero. Per a res. I ara diu sentir-se “molt enfadada”.

El tatuador ja li havia fet diversos tatuatges en el passat

Ella mateixa ha estat la que ha narrat la seua història a través d’un vídeo en TikTok, on ha confessat com el tatuador, que ja li havia fet diversos tatuatges en el passat, es va assabentar que s’estava separant i va decidir fer-li una “teràpia de tatuatge” sense cap mena de cost. No almenys aparentment.

Tatuatge gratis

“Ell em va dir: ‘Ey!, Sé que estàs passant per moltes coses ara. Vols una teràpia de tatuatge sense cost?'”, va assenyalar esta en TikTok, reconeixent que va acceptar l’oferta. En este punt els dos van concertar una cita a casa de l’artista i van passar al moment que va canviar la vida d’esta jove per sempre.

Tot anava bé

Em vaig asseure en la cadira i ell va realitzar un disseny basat en un xicotet tatuatge de llibres que vaig trobar en internet. Li vaig demanar que no volia el dibuix exactament, encara que sí una cosa semblant. Em va contestar: ‘He entés el que vols’. I ho va dibuixar“, va reconéixer esta, que al seu parer en un primer moment “es veia molt bé“.

<

@itsmehollyholliday

I’m so angry, I’ve cried so much. I trusted this artist he’s done great work in the past for me…. My trust is now ruined and so is my arm. ##tattoofail

♬ original sound – Kneely_Knight

>

De ‘veure’s bé’ a la catàstrofe

El problema va arribar quan este es va posar a treballar amb l’agulla i la primera versió va quedar en res. Pel que sembla, li tremolava la mà i va incrementar la grandària del tatuatge respecte a la plantilla original. No sols això. L’home va començar a tenir problemes per a parlar i el seu cap s’inclinava cap endavant.

Una amiga la va salvar

En este punt la protagonista d’esta història va intuir que havia pres alguna cosa i va demanar a una amiga per telèfon que la cridés per a escapar d’ahí. Així va aconseguir eixir del lloc.

Molt enfadada

Estic molt enfadada. Vaig plorar molt. Vaig dipositar la meua confiança en l’artista que en altres ocasions havia fet una gran feina i la meua confiança està ara arruïnada i el meu braç també“. I, encara que ell va intentar contactar amb ella per a acabar de realitzar-li el tatuatge, ella mai més li va contestar. De fet, potser s’ha assabentat a través de les xarxes socials com es va sentir després de la seua trobada, ja que el vídeo suma ja 4 milions de reproduccions en TikTok.

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies