La Fundació Caixa Ontinyent acosta conceptes financers als usuaris del CRIS

Compartir:

Curs Caixa Ontinyent

El programa Finança’t oferirà tallers bàsics d’economia diària | Caixa Ontinyent

 

La Fundació Caixa Ontinyent oferirà, a partir del dijous i a través del seu programa d’educació financera ‘Finança’t’, un taller per a acostar conceptes bàsics per a gestionar l’economia diària amb èxit als usuaris del CRIS d’Ontinyent (el Centre de Rehabilitació i d’Integració Social de persones amb malaltia mental crònica), amb l’objectiu de contribuir al seu procés d’independització.

 

Es realitzaran set sessions, impartides per la Responsable del programa, Miriam Penalba, amb una àmplia temàtica: mitjans de pagament i desaparició de l’efectiu, detectar i protegir-se davant de fraus, banca electrònica, aspectes sobre el finançament, consells per a estalviar, aprendre a fer pressupostos i diccionari financer.

 

La iniciativa s’engloba en el treball de formació i de divulgació que Caixa Ontinyent realitza a través del seu programa d’educació financera, entre les quals es troben sessions presencials destinades a públics diferents: formació a professors, sessions en Universitats, Instituts i altres centres d’educació, igual com assistència a diversos Fòrums. Des de la seua posada en funcionament el 2016, el programa ha beneficiat a 26.000 persones.

 

‘Finança’t’ compta, a més, amb activitat online a través de la seua web i les seues xarxes socials, en les quals difon aspectes d’actualitat i acosta, de forma divertida i amena, recomanacions als seus usuaris conscients que, com més gran siga el coneixement, més fàcil resultarà gestionar l’economia personal i familiar.

EL MÉS LLEGIT

‘Valencians al món’ recorre el cor d’Europa: d’Àustria a Eslovàquia per la ruta del Danubi

El programa solca aquest dimecres el segon riu d’Europa, que passa per deu països.

Agoney, Alice Wonder, Fusa Nocta i Megara, a la final del Benidorm Fest 2023

Fusa Nocta, de Gandia, passa a la final del dissabte 4 de febrer, però s'acomiaden la representant alacantina, Sofia Martín, i el valencià, Aritz Arén

El salari mínim puja fins a 1.080 euros al mes en 14 pagues

El president del govern, Pedro Sánchez, ha anunciat que esta pujada es realitzarà amb efectes retroactius per situar-lo en el 60% del salari mitjà espanyol

El 66% de les fosses valencianes de la dictadura ja s’han excavat i hi ha localitzades 2.166 víctimes

La Generalitat crea un nou portal de Memòria Democràtica amb un cens de víctimes i vestigis franquistes
CatalanSpanish