El turisme italià, neerlandés i britànic és el que més visita València en 2023

La regidora delegada de Turisme, Paula Llobet, ha destacat que “el turisme estranger que més està visitant la ciutat durant el 2023 procedeix d’Itàlia, amb 236.037 pernoctacions registrades; Països Baixos, amb 212.393 i el Regne Unit, amb 153.789”, segons la informació recopilada per la fundació Visit València. A este continu creixement se suma també França, que evoluciona amb creixements lleugers, i el turisme nord-americà, amb un increment del 19,5 % respecte a 2022.


Rebre les notícies de València Diari

Així, Llobet ha subratllat que els Estats Units s’ha revelat per a València com “un dels principals mercats emissors”, ja que ha crescut des d’inicis de 2023 fins a aconseguir el mes de juliol les 118.615 pernoctacions.

Així mateix, les dades de Visit València mostren la presència nord-americana com “cada vegada més important juntament amb la russa i la xinesa, ja que en la comparativa interanual respecte a 2022 posen de relleu augments del 67,8 % i 62,4 %, respectivament”.

En este sentit, la titular de Turisme ha explicat que a més, el turista nord-americà “és un turista amb un gran potencial per la seua alta capacitat de despesa i la seua llarga estància, qüestió que redunda en un major rendiment financer”.

Turisme de qualitat

D’altra banda, Llobet ha remarcat que per a l’actual equip de govern “no sols és interessant el turista amb alt poder adquisitiu sinó el respectuós amb la nostra ciutat, és a dir, que la respecte, la cuide i s’integre en ella”.

“La ciutat destaca per la seua oferta turística lligada a un turisme sostenible que ofereix cultura, idioma, gastronomia, patrimoni històric, música i naturalesa, però també nombrosos esdeveniments i congressos nacionals i internacionals de primer nivell”, ha afirmat la regidora.

Les cites esportives és un altre dels atractius de València. “Durant el mes de setembre acollim determinats esdeveniments que ens col·loquen en el punt de mira a nivell turístic. Es tracta de la copa Davis i per a octubre i desembre de la Mitjana Marató i la Marató, que han esgotat els seus dorsals. A més acollirem el World Paella Day o la Gala dels premis que reconeixen els destins més innovadors”, ha conclòs la titular de Turisme.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies