EMT València incrementa els seus servicis per a la mascletà vertical i les Falles

EMT València

Una novetat important és la incorporació de les ‘jaquetes roges’ | EMT València


Rebre les notícies de València Diari

 

L’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) incrementarà el servici de les línies 19, 32, 92, 93, 95, 98 i 99 dissabte que ve des de les 15.30 fins a les 23.00 hores amb motiu de la celebració d’un concert i de l’espectacle pirotècnic de la Marina de València. D’esta manera oferirà 23.000 places addicionals, que se sumaran a les 40.600 del servici habitual en este horari.

 

Entre els reforços previstos per al dissabte destaquen el de la línia 92, que s’incrementarà en un 75%, i el de la línia 32, en un 66%. A demés, tots els autobusos que s’afegiran en les línies 19, 92 i 99 seran articulats per a poder transportar a un major número de persones.

 

EMT València incrementa els seus servicis durant els dies de Falles

Mapa dels servicis | València Diari

 

Per altra banda, l’1 de març començarà el dispositiu de ‘mascletaes’ i el reforç de les línies per a facilitar els desplaçaments amb autobús als altres actes fallers, com la despertà i la Crida. A demés, des del diumenge, un equip de persones, anomenades ‘jaquetes roges’, estarà en el carrer per a recomanar els millors recorreguts per a què tots arriben a les festes falleres en transport públic. 

 

El següent cap de setmana de Falles, el 7 i 8 de març, en el que s’espera una gran afluència de persones en la ciutat, l’EMT incrementarà en un 12% el seu servici. Com ja és habitual, en cap de setmana es reforcen tant la línia 95 com les línies 35 i 99 per a anar a l’Exposició del Ninot en la Ciutat de les Arts i les Ciències.

 

EMT València ha incrementat els seus servicis durant els dies de Falles

Plànol dels servicis en la zona de Sant Agustí | València Diari

 

El dia 7 es reforçaran també les línies en horari vespertí per a la Cavalcada del Ninot i a la nit es duplicarà el servici de les nocturnes per a facilitar els desplaçaments a la mascletà de colors prevista en la plaça de l’Ajuntament. Quant al 8 de març, Dia Internacional de la Dona, hi haurà un increment del 12% del servici per a facilitar els desplaçaments a la mascletà del diumenge.

 

També pots llegir…

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies