España (0) domina tot el partit davant Suecia (0), però no aconsegueix marcar

España Vs Suecia, primer partit Eurocopa 2021
España Vs Suecia, primer partit Eurocopa 2021

17 trets a porteria, 75% de possessió, domini total durant el partit amb carrusel d’oportunitats, però empat sense gols al final d’esta manera ha sumat España el seu primer punt en la fase final de l’Eurocopa enfront d’una rocosa Suecia que ha pogut deixar la seua porteria a zero gràcies en gran part a l’excel·lent actuació de la seua portera davant les repetides temptatives dels internacionals dirigits per Luis Enrique.

El seleccionador optava d’inici per un onze netament ofensiu, un 4-3-3 amb Pedri de titular batent totes les plusmarques de joventut amb España en una gran cita internacional.

L’aclaparador domini de la Selección no ha sigut suficient per a perforar la porteria nòrdica

 

La pressió alta amb ràpida circulació de la pilota i les aportacions atacants des dels flancs donaven les primeres oportunitats per a España amb un tret alt de Dani Olmo com a bestreta d’una gran parada d’Olsen a cabotada del davanter andalús.

Un destacat Koke rematava fregant el pal poc després i Morata gaudia d’una altra bona oportunitat abans del descans, al qual arribem amb esglai per una rematada a boca de canó d’Isak que Marcos Llorente salvava amb ajuda del pal.

Suecia no variava el seu esquema després de la represa fiant la seua sort a la defensa i les contres amb una Espanya que es bolcava progressivament sobre la meta nòrdica fins a instal·lar el cércol gràcies a l’oxigen dels canvis introduïts per Luis Enrique.

Olsen, no obstant això, tornava a salvar als seus en les últimes temptatives locals amb Sarabia fregant el gol durant la prolongació.

La primera diana de l’Eurocopa es feia esperar no obstant això i ara Espanya confia a aconseguir-la dissabte que ve enfront de Polònia a Sevilla.